Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej betonové výrobky-obklady: -imitace starých cihel -lámaný kámen -skládaný kámen -obkladový kámen -břidlice. -výroba dlažby -fasádní obklady -obklady krbů, plotů -prodej barev PARA Výrobky jsou lehčeny keramzitem.

Truhlářství. Výroba, montáž: - atypické interiéry, nábytek - výroba interiérové dveře.

NOVABYT Stavební a obchodní činnost. Rekonstrukce: -bytová jadra -zděné koupelny -interiéry Prodej: -sanitární materiál, keramika, dlažba -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -vodovodní baterie.

Práce, služby: -truhlářství. Výroba, montáž: -eurookna -balkónové a vchodové dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní a upevňovací technika -spojovací materiál -hmoždinky, vrtáky, nýty a nářadí -kotevní technika MUNGO, nýtovací technika FASTY, a kalené hřebíky DON QUICHOTTE, upevňovací technika KEW .

výroba a montáž plastových oken Výroba, prodej a montáž výplně stavebních otvorů z profilů REHAU: -plastové okna (okno, oken) -dveří (dveře) -zimní zahrady, zahrada.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

Dodávky: -armatury, odvaděče kondenzátu, nerezové vlnovcové a gumové kompenzátory, zpětné, redukční, pojistné a solenoidové ventily, ohebné hadice, magnetické stavoznaky, přerušovače vakua. Prodej: -hladinové sondy a automatický odluh - odkal kotlů.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: - truhlářské práce - dřevěné okna a dveře

Výroba: - betonové, cementové a sádrové výrobky

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny Montáž žaluzií všech typů.

Výroba: - dýhované interiérové dveře - obložkové zárubně

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba: -plastová okna a dveře -zimní zahrady.

Dceřinná společnost firmy VELUX. Výroba, dodávka: - doplňky pro střešní okna Velux.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -spojovací materiál. -elektroinstalační materiál.

Výroba: -elektrická zařízení -datové kabely. Práce, služby: -elektromontáže.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - dřevěná schodiště - dveře, okna - prvky zahradní architektury, ploty, pergoly

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba plastových výrobků

Maloobchod, prodej: -malířské potřeby. -barvy, laky. -tmely, lepidla. -drogistické zboží.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Výroba, prodej, montáž: -standardní a atypická dřevěná eurookna a dveře, dřevohliníková okna. - zimní zahrady - posuvné stěny, HS portály- posuvná stěna s nízkým prahem pro berbariérový přístup, zapuštěno do podlahy Služby: -zaměření výrobků -odborné konzultace stavebně- architektonické -montážní práce- doplňkový ...

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...