Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Revize, opravy, montáž - elektrická zařízení včetně hromosvodů - včetně vypracování místního provozního řádu Pravidelné prohlídky spalinových cest - včetně vypracování místního provozního řádu Revize - plynová a tlaková zařízeníservis, opravy a montáže - rozvody plynu - plynová zařízení - včetně vypracování ...

Prodej - odvětrané fasády Montáž - odvětrané fasády

Montáž,instalace,servis,oprava,revize vodo,topo,plyn.Instalatér,vodař,topenář. Instalatérství,topenářství. Vodoinstalatérské,topenářské práce. Rekonstrukce koupelen,koupelny.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Práce: -truhlářské -podlahářské -zámečnické -nestrojařské Výroba, prodej, montáž: -střešní okna provozovny: Areál ZD, Lazinov Horní Poříčí 28

Výroba. -truhlářská -stolařská. Výroba, prodej: -nábytek.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace. Revize,montáže elektroinstalací. Zřizování,montáž a servis: -telekomunikační zařízení -telefonní kabely. Stavební činnost,stavební práce, stavebnictví: -zednické práce -zemní a výkopové práce.

Servis - plynová topidla a spotřebiče

Prodej, dodávka, distribuce, montáž bezpečnostní dveře i se zárubní, zárubně. Vyrobené z ocelových desek různé tloušťky. Nároky na těsnost, zvukovou a protipožární izolaci a v neposlední řadě i design pro náročné. Provedeme i montáž bezpečnostních dveří.

Elektroinstalace: -silnoproud -hromosvody -rozvaděče -elektroinstalace v RD, státních organizacích, kravínech, výrobních halách apod. Zámečnictví: -drobné zámečnické práce -zábradlí, schodiště, vrata apod. ...

Prodej - tmely - spárovací hmoty Elektroinstalační práce Topenářské práce Prodej - obklady - dlažby Prodej - shrnovací dveře Prodej - stavební materiál - izolační materiál Obkladačské práce pouze při zakoupení materiálu v prodejně Zednické práce pouze při zakoupení materiálu v prodejně Prodej - vany ...

Měření, revize - emise Kominictví Prodej, montáž - krby - kamna

Dodávka a montáž - vrata průmyslová, sekční, výklopná Dodávka - dveře

Prodej - vybavení interiérů Prodej - nábytek Dodávka - obklady - dlažby Podlahářské práce Zednické práce

Opravy a elektrická zařízení - regulátory KOMEXTHERM Servis - regulace vytápění

Autolakovna Poskytuje - čištění a leštění karosérií Prodej - lakýrnický materiál

Prodej: -mramorové obklady -zakázková výroba. Nabízíme: -interiérové obklady -dlažby z přírodního kamene, vhodné především do koupelen a kuchyní -venkovní dlažba.

Autočalounictví Prodej - tapety Čalounické práce Prodej - koberce - PVC Prodej - žaluzie - rolety - sítě do oken Prodej - garnyže Opravy - stany Šití záclony, závěsy Opravy a úpravy - oděvy Strojní vyšívání

Velkoobchod - dřevo Velkoobchod - stavební materiál

Dřevovýroba. Výroba: -palety -dřevěné podlážky na stavební lešení -sněžáky pro zábranu zfukování sněhu -různé druhy beden. Pořezřeziva a kulatiny: -kulatiny dodané zákazníkem. Prodej: -desky, latě, fošny. Kompletní dodávka. -vazby na rodinné domy i průmyslové objekty.

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - elektrosoučástky Činnosti spojené s pojišťovacím poradenstvím Prodej - spojovací materiál