Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
- Stavební firma - Autodoprava - Projekční kancelář - Střechy - Betonárna - Stavebniny - Koupelnové studio - Autoservis

Plastikářská výroba: -zpracování plastů formou vstřikování, vstřikovací lisy -vodoinstalační materiál z plastu pro rozvod teplé, studené vody (termoplast) -fitinky (tvarovky), trubky -další výlisky (výlisek) z plastů PP*, PE*, PS* (polypropylen, polyetylen) -plastové hračky, hračka.

Prodej, velkoobchod se stavebním materiálem. Dlažby Keramické obklady a dlažby Betonové dlažby Zámková a plošná dlažba Betonové výrobky Betonové tvarovky Stavební chemie Lepící tmely Spárovací tmely Omítky Malty Izolační hmoty Další stavební chemie (penetrace, plastifikátory) Silikonové a akrylátové tmely Fasádní interiérové barvy ...

Výroba, prodej: -automatické dveře -typy křídel dveří -pohyny dveří.

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - palubky Truhlářské prácezakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - postele - šatní skříně - vybavení kanceláří - schody - dřevěné hračky armáda, auta, letadla, stroje a vlaky Výroba - stínící technika - žaluzie - sítě - venkovní ...

-Výroba stavebních hmot a stavebních výrobků

Palubky: -podlahové -obkladové -na fasádu -saunové -terasové. KVH hranoly Euro hranoly Lišty Dveře z masívu Desky. Veškerý truhlářský materiál pro řemeslníky.

vedeno již jako s.r.o. KOTOLAN servis Instalace, montáž, prodej, revize: -plynové zařízení. Reklamní polepy a samolepky různých velikostí a tvarů.

vedeno již jako s.r.o. ŠEBrol s.r.o. -prodeje a montáží: -plastových oken a dveří -dřevěná okna -bezpečnostních venkovních rolet -garážových vrat - sekčních, výklopných i rolovacích -stínící techniky - jako jsou markýzy a žaluzie.

vedeno již jako s.r.o. Prodej, demontáž, montáž stavební výplně: -plastové okno, plastová okna -plastové dveře, dveří. Zednické zapravení. Likvidace starých oken. Prodej, montáž: -obložkové zárubně -vnitřní dveře -bytové doplňky.

Dodávka - systém přípojných panelů pro efektivní prezentaci

Dodávka, montáž: -plastová, hliníková okna a dveře.

vedeno již jako Okna Morávek s.r.o. Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna, plastové okno a dveře z 5-ti a 6-ti komorového profilu ALUPLAST, celoobvodové kování GU -Aluplast 4000, Aluplast 7000, Aluplast 5000, -Aluplast 6000, Aluplast 8000 -eurookna, eurookno -střešní okna VELUX a FAKRO -hliníková okna a dveře -doplňky: žaluzie, ...

vedeno již jako Grmolec elektro, s.r.o. Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí

již s.r.o. Stavebniny Michnová, s.r.o. 3502004820000 AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Stavebniny. Prodej, maloobchod, distribuce: -stavební materiál -střešní krytiny, krytina -střešní okna, okno, oken VELUX -lepenky, lepenka -stavební chemie -stavební řezivo, řeziva -barvy-fasádní, vnitřní -laky -zařízení koupelen, koupelny: ...

Elektroinstalační práce. elektroinstalace. Elektro služby. Instalace hromosvody, elektrické zařízení. Elektroinstalační materiál. Další pobočka: -Mikulov, Větrná 3/1303, tel: 519511122.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -skříně, komody, vestavěné skříně -kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyňské linky (masiv, lamino) -dveře vchodové, interiérové -schody, schodiště -ostatní výrobky ze dřeva. Služby: -návrhy na počítači.

Podlahářství: - plovoucí, vinylové, dřevěné podlahy - PVC a linolea - koberce.

Stolařství, stolařské práce. Výroba nábytku. Výroba schodiště, schody, dveře, okna, výroba kuchyní, kuchyně. Zábradlí, eurookna.

Stavební bazar, výkup: -stavební materiál, stavebniny. Prodej: -stavební materiál nový a použitý -nářadí -sekční ocelová garážová vrata STANLEY a WINDSOR-DOOR. Půjčovna, pronájem: -svářečka na plastové potrubí -řezačka na dlažbu a obklady -mlýnek na brizolit.

Výrobní závod Lesná. Výroba: -parkety masiv. -kazetové parkety. -intarzie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál, stavebniny-vnitřní suchá výstavba pro novostavby a rekonstrukce -izolační systémy -fasádní zateplovací systémy -zateplovací silikátové systémy -sádrokartony -sádrovláknité desky -podhledy z minerálních vláken -akustické podhledové systémy -hliníkové zavěšené podhledy ...

Výroba, prodej: -stavební systémy, systém NATUR-BLOCK -protihlukové desky, protihlukové panely, plotový systém -štěpkocementové tvárnice -prefabrikované stropní prvky, stropní bednící desky, bednění věnců se stropní konstrukcí, bednění věnců bez stropní konstrukce, hotové bednění sloupu, okenní, dveřní překlady a průvlaky, překlady pro ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb