Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej - impregnační nátěry Prodej - řezivo - dřevařské výrobky - truhlářsky zpracovaný materiál Prodej - hřebíky.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková, střešní, kombinovaná - dveře plastové, dřevěné, dveřní výplně - vrata - rolety - markýzy - žaluzie - okenní fólie Prodej pozemků. Výstavba rodinných domů na klíč.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Lisovna plastických hmot. Výroba: - tvarovky z PVC - sifony, flexi sifony - WC napojení - klozetová sedátka - vodoinstalační materiál - spojovací a těsnící materiály.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod se stavebním materiálem, stavební bazar: -dodávka-veškerý stavební materiál od základů po střechu -poradenství ve výběru vhodných materiálů -návrhy vhodných alternativních řešení -zajištění plné logistiky dopravy, skladování a odvoz vratných obalů a palet -individuální přístup a servis po celou ...

Servis, oprava a dodávka plynových kotlů.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Školení řidičů VZV a technické kontroly VZV Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen. Revize a školení.

Zprostředkování obchodu a služeb. Výroba: - stavební hmoty - porcelánové, keramické a sádrové výrobky.

Materiál a příslušenství pro brusírny a lakovny.

Velkoobchod, dodávka vodařského materiálu.

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Prodej, instalace, servis průmyslových UPS, baterií, usměrňovačů, střídačů a motorgenerátorů - spínače, statické přepínače - průmyslové invertory.

Dodávka - okenní, dveřní a fasádní systémy - pevný kompozitový materiál.

Stavební firma. Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - památkové objekty - půdní vestavby - nástavby - průmyslové objekty. Autodoprava. Stavebniny.

Export, import, velkoobchod - portlandský cement.

Dodávka a montáž - kompletní stínící technika, plastová okna, eurookna, kompletní stavební činnost. Kovovýroba.

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Dýhy Marefy. Výroba, prodej: -dýhy. -sesazenky. -dýhové hrany.

Dodávka: - topný systém heatflow - infra fólie