Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dřevěná a plastová okna a dveře od Zlatého domova. Dodáváme okna, dveře a vybavení interiérů na klíč. Termín dodání do 3 týdnů. Záruka na okna a dveře 10 let. Navštivte naši kancelář "Plastová okna Praha" a "Plastová okna Brno". Cenová nabídka a zaměření zdarma ještě dnes.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna, okno, oken, dveře, dveří ALUPLAST, TROCAL -parapetní desky, deska, parapety: vnitřní, venkovní -žaluzie -sítě proti hmyzu -sekční garážová, průmyslová vrata včetně elektropohonu Olymps Door -sekční průmyslová vrata včetně elektropohonu NASSAU -vjezdové brány, brána, závory, závora -elektropohony ...

Baufis stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál nyní i on-line. Nabídka: -veškerý sortiment pro hrubou stavbu, střechy, zateplení, fasády, sypké směsi, zdící materiál, silikony, lepidla, tmely, polystyreny a mnoho dalšího. Při realizaci větších objednávek poskytujeme slevy. Možnost osobního odběru.

Obchodní zastoupení značky EMFI. Prodej: -montážní pěny -silikonové tmely -akrylátové tmely -speciální tmely -lepidla -na dřevo, na obklady, na zrcadla, tekuté hřebíky -stavební chemie -doplňkový program -naturální keramika -technické spreje -ochranné pracovní pomůcky.

Stavební chemie. Stavební práce: -sanace stavebních materiálů -antikorózní nátěry.

Truhlářství, stolařství, výroba oken a dveří. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2008. Architektonický návrh, projekt, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna (profily 67, 78, 92 mm) i dřevohliníková okna -zimní zahrady - široká nabídka zasklení, kombinovaný systém -dřevohliníkové provedení ...

Prodej, montáž kamenné a keramické obklady, dlažby.

Dodávka, servis a poradenství obložkových zárubní + dveří: -foliované, dýhované, lakované, masivní -otočné i posuvné -kování COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a další.

Montáže, opravy plynových zařízení. Opravy a rekonstrukce potrubí Výměny a servis armatur a pohonů Dodávky a servis armatur CAMERON, GROVE, ADLER.

Prodej: -kancelářské a školní potřeby -tapety -drogerie, kosmetika -barvy, laky -domácí, kuchyňské a zahrádkářské potřeby -umělé květiny -čepované přípravky -papír.

Projekce a výstavba elektrotechnických zařízení: SILNOPROUD/SLABOPROUD -Montáže, opravy, rekonstrukce elektroinstalací v občanské a průmyslové výstavbě -Inteligentní elektroinstalace KNX/EIB -Elektrické topné systémy -Měření a regulace -Výroba rozvaděčů do 1000V -Osvětlení interiérů/exteriérů, veřejné osvětlení -Hromosvodové ...

Prodej, dodávka: -veškerý spojovací materiál -matice nízké, klasické, korunkové, zátky, kolíky, talířové pružiny -specializace nad M16 až do M12 -šrouby pro energetika (svorníkové škouby a matice) -výroba netypýzovaných šroubů, matic a podložek na zakázku -kotevní šrouby a napínače.

Prodej: -špičkové nátěry Herbol na všechny typy dřeva-venkovní i vnitřní -trvalá pružnost -mimořádná tloušťka nátěru -krátká doba schnutí -další nátěrové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -barvy, laky -malířské pomůcky -lepidla -tmely.

Výroba, vývoj, velkoobchod, prodej: -koupelnové a sanitární vybavení -výroba magnetů pod obklady -e-shop.

Truhlářství - vestavěné skříně - kuchyně - vnitřní dveře - schody - doplňky na míru.

Zakázková výroba nábytku - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací stěny - postele - dveře interiérové, posuvné.

Spojovací technika. Výroba trubek a jejich spojení pro použití v průmyslových budovách i obytných domech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej elektromateriál, materiály: -prostorové termostaty, bezdrátové a GSM termostaty -regulace vytápění -domovní zvonky, bezdrátové zvonky-stmívače -pohybová čidla, čidlo -časovače -bytové vypínače a zásuvky, -vačkové spínače -přepěťové ochrany

Velkoobchod, maloobchod, prodej kompletní mariál pro hrubou stavbu: -stavebniny, stavební materiál -cihly, zdící materály -izolační materiály, lepenky, polystyren -sádrokartony -svařované sítě -stavební chemie, barvy -suché omítkové směsi, malty, fasády -střešní krytiny -okna (i střešní), dveře -odvodňovací prvky, plastové ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, kompletní mariál pro hrubou stavbu: -stavebniny, stavební materiál, cihly -obkladů, dlažeb a vybavení koupelen -izolační materiály, lepenky, polystyren -sádrokartony -svařované sítě -stavební chemie, barvy -suché omítkové směsi, malty, fasády -střešní krytiny -okna (i střešní), dveře -odvodňovací prvky, ...

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Prodej: -obklady, dlažby -obkladačské práce -grafické návrhy koupelen -dveře vnitřní, venkovní včetně montáže zárubní -střešní okna FAKRO včetně montáže -vybavení koupelen -lepidla, spárovací hmoty -dovoz zboží.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.