Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Široký výběr schodů různých typů a značek.

Dovoz, prodej: -keramická střešní francouzská krytina IMERYS Toiture, španělská La Escandella. -odborné poradenství -projektová příprava -kalkulace nákladů -přeprava na místo určení.

Výdejní místo internetového obchod s kotli.

Montáž, pokládka podlah. Podlahy, terasy, schody.

Prodej, montáž: -střešní okna -snížení stropů -zateplení stropů -montáž stropních podhledů -půdní vestavby.

Vývoj a výroba: -speciálních strojů a zařízení pro telekomunikační účely -systémů pro prezentaci a prodej výrobků (např.výstavy, výstavnictví, reklamní stojany apod.) Obchodní činnost. Zpracováváme kovy, kovovýroba, dřevěné materiály, plasty, plexisklo a jiné na CNC strojích. Zpracování: -řezání laserem (dělení materiálu) -CNC ...

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Podlahy, podlahářské práce. Prodej a kompletní realizace podlahových krytin.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -stavební materiály, stavebniny -sádrokarton Rigips, KNAUF -izolační systémy Isover, Rockwool, URSA -minerální podhledy USG, OWA -hliníkové zavěšené podhledy BEK -dvojité podlahy Uniflair -fasádní barvy BEK, omítky -zateplovací silikátový systém BEK -laminátové podlahy KAINDL -dřevoštěpkové desky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Velkoobchod, prodej, prodejna, provozovna: -vodo-topo-plyn -náhradní díly na plynové a elektrické spotřebiče -náhradní díly na regulační techniku (regulační technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical aj. -tepelná technika. Fakturační adresa: -Vítězná 546/1, 69601 Rohatec.

Prodej, dovoz - ručně vyráběné koberce z kožešiny.

Prodej montáž: -plovoucí podlahy -PVC -korek -linoleum -koberce. Montáž venkovních teras.

Reklamační a servisní oddělení. Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC ...

Truhlářské práce. Prodej a montáž interiérových dveří.

Vytápěcí technika, prodej: -radiátory -ohřívače -vytápěcí technika -tepelné zařízení.

Španělské koupelny. Velkoobchod, maloobchod: -obklady -dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie.

Výroba a montáž: -elektrické rozvaděče (elektrorozvaděčů) -elektroinstalace -datové rozvody.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Nabízíme: -zakázková výroba dřevěných interiérů v provedení moderním i stylovém pro domácnosti i firmy. Produkujeme: -truhlářské výrobky -z umělých materiálů (laminované desky) -z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou. Kuchyně Obývací pokoje Schody Dveře Koupelny Ostatní nábytek.

Import, dovoz, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové komponenty