Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod, prodej: Brusiva (brusivo): Výhradní obchodní zastoupení firmy NAPOLEON ABRASIVES S.R.L. Autorizovaný prodejce: CARBO SCHRÖDER, BMA, THE CARBO GROUP -(brusné papíry, houby, molitan, brusná plátna, ostatní brusivo a pomocné materiály) Lepidla, mořidla a barvy: Výhradní zastoupení firmy Durante & Vivan ...

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Prodej: -stavebniny -stavební materiál. -hutní materiály -zdící materiály -izolace, stavební řezivo -komínové systémy, kanalizační program -interiérové dveře, obložkové zárubně -keramické obklady a dlažby -tmely, lepidla, nářadí.

Dodávka na objednávku - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka - okna a dveře dřevěná, plastová a hliníková - parapety na objednávku veškeré služby spojené s výměnou oken.

Prodej - obklady - dlažby - dveře - zárubně.

Internetový obchod - baterie pro průmyslové použití.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stavebniny, stavební materiály: - cihly - střešní krytiny - izolační materiál - obklady, dlažby - sanita, koupelny - barvy - profily - sádrokartony.

Výroba oken pouze z německých profilů VEKA: -plastová okna vyrobená z vysoce kvalitních a pevných pětikomorových a šestikomorových PVC profilů VEKA -obvodové kování MACO Multi Trend -izolační skla od českých firem Akuterm a Izos -dodávané v šesti základních barevných odstínech. VEKA ALPHALINE BASIC: -sklo s "teplým nerezovým rámečkem" Ug = ...

Výroba, montáže: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - hliníková okna, dveře, zimní zahrady - hliníkové fasády - garážová vrata - předokenní rolety.

Dodávka, pokládka - PVC - koberce - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek Pokládka - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek, vyrovnávání podlah - broušení a lakování parket - renovace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Prodej - obklady domů, přírodní dlažby, přírodní kameny, imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Prodej - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Výroba - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Realizace - obklady domů, přírodní dlažby, ...

Dodávka: -odvodňovací a konstrukční systémy, žlaby -sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli -pororošty z kompozitních materiálů -drenážní a ochranné trubky. Kontaktní centrum pro ČR 841111128. Sídlo firmy Karlovy Vary.

Služby: - servis pracovních oděvů a rohoží - pronájem, praní a údržba pracovních oděvů pro výrobní, obchodní i servisní firmy, ať jsou velké nebo malé. - pronájem rohoží.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Práce, výroba: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, dřevovýroba: -dveře, dveří vnitřní masiv -venkovní masiv, standart -zárubně, zárubní vnitřní obložkové -zakázková výroba -z masivu-vrata, schody, schodiště -bytové doplňky.