Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej obkladů a dlažby české a zahraniční produkce.

Výroba, prodej, montáže plastových oken. Střešní okna, Euro okna. Hliníková okna a dveře.

Stínící technika, garážová technika, plastová okna: -žaluzie -rolety -markýzy -plisé -látkové rolety -sítě proti hmyzu -posuvné stěny -shrnovací dveře -mříže -těsnění oken -garážová vrata -vjezdové brány -reference -plastová okna-trend, optimal, elegance, luxus.

Dodávka, montáž, prodej: -vodo-topo -podlahové topení -sanitární armatury -kotle a příslušenství -instalatérské práce -podlahové topení -ústřední vytápění -ucelený systém pro rozvod vody, vzduchu, topení -mosazné závitové tvarovky -vodoinstalatérský, topenářský materiál.

Výroba, prodej dveří, dveře, kování. Obložkové zárubně.

Prodej, montáž: -stavební výplně (PVC, AL a EURO -okna -dveře -exteriérové a interiérové parapety -garážová vrata -stínící technika (žaluzie, sítě, rolety, markýzy a pod.) Pobočky: Litomyšl Smetanovo náměstí 100 461310776 Ostrava Nádražní 962/123 596630995

Poradenství - energetika Poradenství - strojírenství - hutnictví.

Zapojování kuchyňských spotřebičů Topenářské práce Opravy - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Prodej, montáž: -žaluzie -venkovní, meziskelní, vertikální -shrnovací dveře -plastové, plné, prosklené -venkovní rolety -plastové, hliníkové -sítě proti hmyzu -okenní, dveřní -garážová vrata -sekční, rolovací -markýzy -výsuvné, výklopné.

Prodej, pokládka: - veškeré podlahové krytiny - PVC - lina - vinyl Výroba a dodávka - kuchyně na míru.

Prodej - sportovní potřeby a oblečení - brusiva - elektrické ruční nářadí - spojovací materiál.

Prodej: - plastová a hliníková okna. Stavební činnost: - pozemní stavby - zateplování a čištění fasád.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Stavebniny Vlkoš. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Instalace - zabezpečovací zařízení Rozvody pro požární systémy Elektromontážní práce Montáž hromosvodů.

Prodej, servis - plynové spotřebiče.

Výroba: - tepelná čerpadla - solární systémy - topné kotle na obnovitelná paliva.

Viessmann zákaznické centrum Prodej, dodávka, montáž servis, revize: -plynové kotle -plynové kondenzační kotle -olejové kotle -kogenerační jednotky -kotle na pevné palivo -ohřívače vody -fotovoltaické systémy -sluneční kolektory, solární systémy -tepelná čerpadla -zásobníkové ohřívače vody 80 až 1000 litrů -větrací systémy pro obytné ...

Komplexní služby: - oblast provětrávaných fasádních obkladů.

Prodej a internetový obchod - dřevodesky Internetový obchod - střešní krytiny - střešní okna VELUX, FAKRO, ROTO, DACHSTAR - tepelné izolace - půdní schody - dřevodesky Prodej a internetový obchod - tepelné izolace Prodej a internetový obchod - půdní schody Prodej a internetový obchod - střešní krytiny Prodej a internetový ...

Velkosklad - maziva Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Nákup a prodej - paliva - maziva - cement Velkosklad - cement Developerská činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - stavební materiál, stavebniny levně.

Dodáváme kvalitní plastová okna, dveře, garážová vrata, rolety, žaluzie, sítě a parapety.