Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Dodávka - plovoucí podlahy Dodávka a montáž - sádrokartony - minerální podhledy Montáž - plovoucí podlahy Půdní vestavby.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - nátěrové hmoty na kov, dřevo, umělou hmotu, sklo a kartóny - speciální nátěrové hmoty.

Výroba- plastové výrobky. Výroba - ohebné obklady z křemičitých písků nebo drceného mramoru.

Výroba - kuchyňský nábytek - atypický nábytek na míru. Prodej: - koupelnové vybavení (umyvadla, baterie, ...).

Dodávka, prodej: - technika na čištění vody v domácnostech - filtry na vodu - ionizátory.

Zakázkové truhlářství, výroba. - okna - dveře - schody - skříně - nábytek.

Dodávka - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - klimatizační jednotky.

Výroba, návrhy a realizace - venkovní terasy Návrhy a realizace, výroba - kancelářský nábytek na zakázku Návrhy a realizace, výroba - veškerý nábytek na zakázku Komplexní dodávka - veškeré podlahy Návrhy, realizace - dveře (interierové i vchodové) Pokládka - veškeré podlahy.

Výroba, transport a ukládání - betonové směsi

Prodej - elektroinstalační materiál, elektroinstalační práce.

Nátěry: - koupelnové vany. Renovace sprchové vaničky, renovace van.

Výroba - nýty, matice, šrouby, uzávěry, průmyslová madla.

Klempířské práce Pokrývačské prácekompletní dodávky a rekonstrukce - střechy. Prodej - střešní krytiny. Montáž - střešní okna.

Poradenství, servis a realizace podlahových krytin. Pokládka: -PVC -koberce. Renovace: -parkety, pokládka -korek -plovoucí podlahy.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Prodej - elektroinstalační materiál.

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Interiéry. Podlahářské práce: - vinylové a přírodní podlahoviny - bytové a luxusní koberce. Pokládka: - podlahy různých typů a dekorů - laminátové plovoucí podlahy - laminátové podlahy EGGER - dřevěné třívrstvé podlahy BEFAG.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Prodej, zástupce firmy Vaillant - kotle.

Dodávka - okna - dveře Dodávka - světlíky.