Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej - elektroinstalační materiál Elektroinstalace - byty - rodinné domyrevize elektroinstalací Revize - hromosvody.

Prodej - audio a video technika televizory, videorekordéry, přenosné audio systémy Prodej- lednice, myčky, pračky, mrazáky, vestavěné spotřebiče, digestoře, mikrovlnné trouby, žehličky, mixéry, vysavače, roboty, konvičky, kávovary, holící strojky, fény. Prodej - přímotopy, mobilní telefony, domácí potřeby, váhy, výpočetní ...

Zateplování Sádrokartony Obklady koupelen Omítkářské a zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Projekty, revize, montáž, rekonstrukce, opravy - hromosvody Výškové práce

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -hliníkové okna -vchodové hliníkové a plastové dveře -hliníkové dveře -zdvižně posuvné dveře -parapety -žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -garažova vrata -interiérové dveře a obložky

Montáž - solarní systémy Montaž - topné systémy montáž, výměna - rozdělovače topných nákladů Servis - plynové kotle FERROLI Servis - ohřívače vody JOHN WOODS Montáž - rozvody vodyvýměna, montáž - vodoměry.

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Poradenství: - bytová architektura - interiéry Sádrokartonářské práce. Stavební práce. Montáž - střešní okna VELUX.

Odborná montážní firma. Montáž, zapojení, instalace, pozáruční servis: - boxy sprchové, sprchový box, sprchových boxů - boxy masážní a parní - sprchové kouty. Značky: - ARTEC, HOPA, OLSEN SPA, GELCO, ROLTECHNIK, SANI PRO, AQUA a jiné. Další výrazy: - sprchového, masážního, parního boxu koutu.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny - telefonní přístroje, faxy Oprava a servis telefonních rozvodů. Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje. Výroba: - elektrické rozváděče nn. Revize: - elektrická zařízení nn.

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Prodej, pokládka: -podlahy masivní, dřevěné -doplňky.

Prodej - lepidla LOCTITE, TEROSON, PERMABOND, MOLYKOTE Prodej tmelů a lepidel pro strojírenský a automobilový průmysl.

Prodej, montáž: -podlahářské práce -podlahářská krytina -laminátové podlahy -řevěné podlahy -korkové podlahy -linoleum, PVC, marmoleum -koberce. Výroba: -truhlářská -židle -nábytek -vestavné skříně -kuchyně. Dílna: -Brno, Dukelská 57a -tel:545 577 548.

Výroba, montáž, demontáž s likvidací vašich starých skříní, prodej i na splátky bez ručitele: -šatní skříně na míru, klasické, šikmé, rohové, vestavěné s osvětlením -dveře (posuvné, skládací, otvíravé), interiérové, s hliníkovým rámem -stěny obývací, předsíňové -nábytek na míru -stavební výplně -knihovny, komody -drátěný program, zásuvky ...

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Dceřinná společnost německé firmy Hansgrohe. Prodej: -sanitární technika-vybavení koupelen -sortiment výrobních značek Hansgrohe, Axor -vodovodní umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie (armatury) -sprchy, sprchové soupravy, hadice, držáky -sprchové panely -koupelnové armatury - koupelnové doplňky, umyvadla, vany, ...

Vodoinstalace, kanalizace. Specializovaný prodej: -výrobky pro sanitární rozvody a kanalizaci, od výrobců HL Hutterer & Lechner, TECHNEAU, MARLEY, MCH - Miroslav Chuděj, GLYNWED, REDI, TOPWET, HILTI, Honeywell, GEBERIT, LIV, DYKA, Truhlář a spol. Montážní práce: -obor voda, topení, ZTI (zdravotně technické instalace) pro bytovou a ...

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Výroba, prodej, servis: EKOLOGICKÉ čistění a předčištění odpadních vod. Stájová mechanizace- údržba, oprava mechanizace živočišné výroby v zemědělství Kovovýroba a zakázková výroba Elektrovýroba -elektro-kompletní realizace -rozvaděče -velkoobchod, velkosklad, prodej -elektroinstalační materiál. Chlazení - chladírenská ...

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.