Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Dovozem, distribuce: -vysokoteplotní izolační materiály -různé druhy izolačních materiálů -rohože, desky, papír, moduly, nasávané tvarovky, plastická hmota a volná vlna z keramického vlákna. - žáruvzdorné izolace.

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Truhlářské práce Montáž a renovace - kuchyně. Prodej - plovoucí podlahy (lamino, masiv, korek).

Výroba, zpracování, prodej: - přírodní kámen - urnové hroby, pomníky, parapety, obklady, dlažby, schody. Veškerý sortiment je nabízen z kvalitního přírodního kamene, který upravujeme dle individuálních přání klienta

Firma působí v oblasti elektroinstalací již dvanáct let, nyní nově nabízíme prodej nářadí a elektroinstalačního materiálu. V této oblasti nabízíme: -rozvody elektroinstalací do 1000 V -rozvody slaboproudů -elektrické zabezpečovací systémy (EZS) -elektrické požární systémy (EPS) -CCTV - kamerové systémy -JČ - jednotný čas -přístupové ...

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -lepidla, lepidel pro čalouníky, obuvníky, podlaháře či automobilový průmysl -stavební chemie pro stavbu, dům a zahradu -protiplísňové přípravky, opravné hmoty, hydroizolující přípravky a ostatní pro čistý život. Jeden z největších českých výrobců lepidel. Tradice výroby lepidel od roku 1938.

Kompletní dodávka podlahových krytin. Od úpravy stávajícího povrchu až po konečnou montáž pokládáme: -klasické parkety, palubové podlahy patří mezi nejžádanější produkty -laminátové plovoucí podlahy-v sobě spojují cenovou dostupnost, jednodušší a levnější montáž, snadnou údržbu a odolnost proti otěru -dřevěné plovoucí podlahy-hotové dílce ...

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

Dodej: -koupelnové vybavení a sanitární zboží značky ARTTEC

Práce: -podlahářské. Prodej: -parkety -koberce -PVC -lamino.

Zpracování a využití recyklovaná pryž (gumová drť), sportovní a bezpečnostní povrchy, hydroizolace. Výrobky z pryže i v barvě: -povrchy pro sport a fitness -povrchy do stájí a jízdáren -bezpečnostní povrchy pro dětská hřiště -průmyslové izolace -gumová, zámková dlažba -do zahrady -podlahové krytiny pro interiér. Kaučuková ...

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové ...

Obchod barvy, laky, míchání. Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -spektrální fotometr s kulovou geometrií -kompletní sortiment nátěrových hmot -barvy na auta (autolaky) DE BEER, SYNPO (český akrylát): -emaily, metalízy a perletě (i plnění spreyů), míchání laků na počkání -fasádní a interiérové: -akrylátové, silikátové, ...

Prodej - plynové spotřebiče - kotle - radiátory Prodej - plastové vany - sprchové boxy a kouty - vybavení toalet Prodej - plynové spotřebiče - ohřívače vody - plastové vany - sprchové boxy a kouty - vybavení toalet

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...