Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Stavební činnost, prodej, maloobchod: Fasády, fasáda: -fasádní omítky, omítka a nátěry -zateplování a úpravy, úprava fasád -úpravy soklů, sokly -písmomalířství -obkladačské práce. Malby interiéry a exteriéry: -malířské a natěračské práce -malířství, natěračství -stěrkování omítek -tapetování -štukatérské práce -strukturální malby, ...

Návrhy, řešení ve 3D, zaměření a kalkulace zdarma, výroba, přeprava, montáž : Dřevovýroba, materiál-masiv, dýhovaná laťovka, LTD, lamino: -kompletní realizace interiérů -nábytek dětský, obývací stěny, zahradní -kuchyňské linky včetně spotřebičů -jídelní sety -vestavěné skříně -dveře vstupní - vždy masiv i historické, výroba a repase pro ...

Truhlářské práce, výroba, prodej: -kuchyně na míru, kuchyňské linky, obývací i dětské pokoje, ložnice, postele, dveře, schody, podlahy, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, nábytek na míru, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dveře, schody, zahradní nábytek, pergoly, obložkové zárubně. Pokládáme plovoucí ...

Firma AZW, a.s. je zaměřena na projektování, dodávky, instalace, revize a servis: -silnoproudých zařízení bez omezení napětí a prostředí -slaboproudá zařízení: -telekomunikační systémy -zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -místní - evakuační rozhlas PA, NZS -strukturované kabeláže SK -jednotný čas JČ ...

Velkoobchod, prodej, výroba, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, syntetické -barevné betonové podlahy -podlahy PROFIDUR -nátěry a impregnace -podlahy: -samonivelační, stěrkové, kaménkové -syntetické (LOCK TILE, FABION) - designové podlahy PANDOMO, SUPERBETON, HIPERFLOOR -kamenný koberec. Stavební chemie: - GROUTEX ...

Rozvody: - plyn - voda. Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - topení, krbová kamna s výměníkem.

Prodej, servis, opravy značek MORA, GORENJE, MORATOP, ARISTON, KARMA: -sporáky, vestavné spotřebiče, odsavače par, mikrovlnné trouby -ledničky, pračky, myčky nádobí -plynové kotle, elektrokotle, plynové ohřívače, zásobníkové ohřívače, topidla, elektrické boilery.

Velkoobchod - elektrodíly snímače tlaku, polohy, teploty Dotační poradenství pro program rozvoje venkova

Stolařství, stolař, stolařské práce: -vrata, dvěře, okno, kuchyně, kuchyň, výroba kuchyní -výroba, prodej nábytek, nábytku -nábytek na zakázku, schody, dveře, dveří -interiér, exteriér -vestavěné skříně, dětské pokoje - materiál masiv, lamino

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Služby: - elektroinstalace NN, VN - elektromontáže - instalace vratových systémů - systémy požárního zabezpečení - práce s montážní plošinou Výroba: - rozvaděče Prodej: - elektroinstalační materiál Fakturační adresa Šafaříkova 23

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Pokládka, prodej: - koberce - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - parkety.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba - sanitární keramika - potřeby pro obkladače - obkladačské práce - vizualizace - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: - autokosmetika - stínící technika - sítě proti hmyzu - tmely - silikony.

Výroba, montáž: - okna dřevohliníková - dveře, okna hliníková - posuvné dveře hliníkové - zábradlí, zastřešení hliníkové.

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.