Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Poradenství: -úspora tepla -počítače. Služby, prodej: -topení -zateplení -tepelně izolační materiál. Výroba: -stolařství.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáže, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla -kotle na biomasu -podlahové vytápění -centrální vysavače. Voda - topení - plyn .

Stolařství. Prodej: -dřevo. Výroba: -nábytek z masivu -kuchyňské linky -z masivu -z lamina -dveře -vrata -okna -špaletová -zdvojená -pergoly -altány -zahradní nábytek -schodiště -zábradlí -stoly -židle -dřevěné prvky na chalupy. Výroba a montáž: -dřevěné obložení -palubky -dřevěné podlahy.

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Hostinská činnost -Obchodní činnost mimo činností taxativně stanovených živnostenským zákonem

internetový obchod s topenářskou technikou -krby -kamna -kotle -radiátory -krbové stavebnice -plastové potrupí -komínové systémy -vyvložkování komínů

Prodej - akvarijní ryby - akvaristické potřeby - chovatelské potřeby - krmiva - barvy, laky. tmely - keramika, umělé květiny

Výroba - betonová dlažba a obklady Výroba - betonová dlažba a obklady

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.

datum zániku: 18.6.2012 Zajišťujeme: -okna, dveře -zednictví -zateplení fasád -plastová okna -dokončovací stavební práce -rekonstrukce -přípravné, dokončovací stavební práce -zelená úsporám.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: -rolety -shrnovací stěny a dveře -dveře do interiérů -silikonové profily -silikonové těsnění oken i dveří -polystyrenové podhledy a obklady stěn -malby a nátěry CASATI -podlahy z dřevotřísky, dřeva, korku -obklady stěn z dřevotřísky, dřeva, korku -žaluzie -nástřik tapet Variopaint, ...

Montáž, opravy, servis: -měřící a regulační technika -komínové klapky na plynové kotle.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -koberce -bytový textil -dárkové zboží.

Datum zániku:20.06.2013 výroba a prodej ozdobných dřevěných lišt

Dodávka a montáž: - garážová vrata Výroba a montáž: - plastová okna

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

-Výroba dřevěných polotovarů a řeziva -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba: - elektrotechnické výrobky - rozvaděče - spínací mechanizmy.

Palubky: -podlahové -obkladové -na fasádu -saunové -terasové. KVH hranoly Euro hranoly Lišty Dveře z masívu Desky. Veškerý truhlářský materiál pro řemeslníky.