Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Výroba, prodej: - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - interiérové dveře

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna. Příslušenství: -žaluzie. -parapety. -sítě proti hmyzu.

Produkty: -časová, hlídací, bezpečnostní, pomocná relé, polovodičová relé -snímače indukční, kapacitní, optické, magnetické -protahovací systém y pro elektroinstalace -plastové a hliníkové skříně -sortiment spínací a domovní techniky. -odvíječe kabelů, cívek a kabelových bubnů.

Výroba, prodej, montáž: - zimní zahrady - eurookna - vchodové dveře - pasivní vchodové dveře.

Prodej, stavebniny, stavební materiál: -zdící materiály -izolační materiály -suché maltové směsi -stavební chemii -betonové výrobky -nářadí -vše pro obkladače.

Výroba: -recyklovaný plast elektrických kabelů -střešní krytina -obklady fasád, štítů.

Svítidla a osvětlení: -stropní a nástěnné svítidla -lustr, lustry, lampa, lampy -svítidla, svítidlo pro dům i zahradu -průmyslové svítidla -svítilny -světelné zdroje Příslušenství: -vypínače, vypínač, zásuvka, zásuvky -patice, objímky, objímka -trafo, trafa, tlumivka, tlumivky -senzor, senzory, zvonek, zvonky -náhradní skla, ...

Prodej: -hutní materiál -železářský materiál -topenářský materiál -vodoinstalační materiál.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

Dodávka: -podlahy, podlahových krytin -výběr z více jak 300 druhů různých typů podlah doplněný individuálním přístupem od prvního kontaktu, přes zaměření místa, rychlé dodání až po profesionálně zpracované položení Vaší nové podlahy. -podlahy z nejrůznějších materiálů, např. zcela přírodní materiály jako je dřevo (dub, buk, smrk, ...), korek a ...

Montáže elektroinstalací. Výroba elektrických rozvaděčů.

Prodej, maloobchod: -ložiska -voda -topení -plyn.