Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba a prodej: -hřebíky. Velkoobchod. Provozovna: areál ZD Vysočany tel/fax: +420 516 435 663 Majitelé: - Jaroslav Přibyl, IČO 47878851 - Jiří Hejč, IČO 43364918.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

Práce: -malířské -natěračské. Autodoprava. Výroba, prodej: -domovní rozvaděče -elektromateriál. Oprava, servis, revize: -výtahy.

Výroba: -ruční tkaní z ovčí vlny -koberce -polštáře -předložky.

Oprava, prodej: -plynové kotle PLYNOTHERM pro ústřední a etážové topení -plynoinstalace -topenářské práce.

Prodej: -elektromateriál -domácí elektrospotřebiče.

Výroba, dodávka a montáž: -střešní okna, okno -zakázkové stolařské práce, stolařství -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Výroba: -různé tvary, typy a rozměry tvarových koncovek používaných zejména k montáži s hydraulickými hadicemi. Výroba, dodávka: -objímky -redukce -koncové zátky -matice -niply -ohýbané dílce -jsme schopni vám dodávat naši standardní výrobu, na základě vámi dodané výkresové dokumentace, výrobek přímo na zakázku -vyrábíme z různých typů ...

Výroba: -dřevěné dveře -dřevěné dveře venkovní -dřevěná vrata -dřevěná okna -špaletová okna -kastlová okna -repliky vrat, repliky oken, repliky dveří -stolařská -tesařská -interiéry. Práce: -tesařské. Dřevovýroba. Provozovna: Lhota Rapotina - areál bývalého ZD

Prodej - podlahové krytiny - koberce - PVC - linoleum Pokládka - podlahové krytiny - koberce - PVC - linoleum Montáž - žaluzie Dodávka - plovoucí podlahy ze dřeva a laminátu

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Kovovýroba: -zakázková. Zámečnictví.Zakázková kovovýroba

Topenářské práce Montáž - podlahové topení Rozvody - kanalizace Vodoinstalační práce

Prodej - odvětrané fasády Montáž - odvětrané fasády

Práce: -truhlářské -podlahářské -zámečnické -nestrojařské Výroba, prodej, montáž: -střešní okna provozovny: Areál ZD, Lazinov Horní Poříčí 28

Výroba. -truhlářská -stolařská. Výroba, prodej: -nábytek.

Elektroinstalace: -silnoproud -hromosvody -rozvaděče -elektroinstalace v RD, státních organizacích, kravínech, výrobních halách apod. Zámečnictví: -drobné zámečnické práce -zábradlí, schodiště, vrata apod. ...

Dodávka a montáž - vrata průmyslová, sekční, výklopná Dodávka - dveře

Prodej - vybavení interiérů Prodej - nábytek Dodávka - obklady - dlažby Podlahářské práce Zednické práce

Autolakovna Poskytuje - čištění a leštění karosérií Prodej - lakýrnický materiál

Prodej: -mramorové obklady -zakázková výroba. Nabízíme: -interiérové obklady -dlažby z přírodního kamene, vhodné především do koupelen a kuchyní -venkovní dlažba.