Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Výroba oken pouze z německých profilů VEKA: -plastová okna vyrobená z vysoce kvalitních a pevných pětikomorových a šestikomorových PVC profilů VEKA -obvodové kování MACO Multi Trend -izolační skla od českých firem Akuterm a Izos -dodávané v šesti základních barevných odstínech. VEKA ALPHALINE BASIC: -sklo s "teplým nerezovým rámečkem" Ug = ...

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Truhlářství, zakázková dřevovýroba: -okna, dveře, schodiště, vrata, prosklené stěny -prahy, parapety, konzole, obklady stěn, kazetové stropy, dřevěné podlahy, ploty a veškeré vybavení interierů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -ložiska, gufera.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Prodej: -stavební materiál -stavebniny. Autorizovaný partner: -stropní systém HURDIS. Výroba a prodej dřevařských výrobků.

Zabýváme se prodejem barev, laků a drogerie. Nabízíme bazénovou chemii, fasádní barvy, tapety, omítkoviny a postřiky.

Prodej - topenářský materiál.

Tesařství. Služby, řemesla: -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -lešenářské, montáž lešení -jiné stavební práce -rekonstrukce střecha, střechy -bednění -půdní vestavby, vestavba -výroba, montáž krovy, krovů, vazníky -montáž střešní okno, okna, oken -dodávka materiálu. Střechy od A do ...

Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Prodej: -domácí elektrospotřebiče. -spotřební elektronika. -kuchyňské spotřebiče. -elektroinstalační materiál.

Prodej: -plastové palubky -klínové řemeny -hnací techniku -hadice -průmyslové -řetězy a řetězová kola -spojky -ozubová kola a tyče -zemědělské podlahoviny.

Střešní program: -tesařství: -provádění tesařských konstrukcí klasických, styčníkových, hoblovaných včetně impregnace -pokrývačství: -dodávky a montáže krytin: -betonových a pálených -Cembrit -břidlice -bitumenové šindele -dodávky a montáže podstřešních folií: -difuzní, parotěsné -zednické práce: -realizace a rekonstrukce ...

Prodej obkladů a dlažby české a zahraniční produkce.

Výroba, prodej, montáže plastových oken. Střešní okna, Euro okna. Hliníková okna a dveře.

Stínící technika, garážová technika, plastová okna: -žaluzie -rolety -markýzy -plisé -látkové rolety -sítě proti hmyzu -posuvné stěny -shrnovací dveře -mříže -těsnění oken -garážová vrata -vjezdové brány -reference -plastová okna-trend, optimal, elegance, luxus.

Dodávka, montáž, prodej: -vodo-topo -podlahové topení -sanitární armatury -kotle a příslušenství -instalatérské práce -podlahové topení -ústřední vytápění -ucelený systém pro rozvod vody, vzduchu, topení -mosazné závitové tvarovky -vodoinstalatérský, topenářský materiál.

Výroba, prodej dveří, dveře, kování. Obložkové zárubně.

Prodej, montáž: -stavební výplně (PVC, AL a EURO -okna -dveře -exteriérové a interiérové parapety -garážová vrata -stínící technika (žaluzie, sítě, rolety, markýzy a pod.) Pobočky: Litomyšl Smetanovo náměstí 100 461310776 Ostrava Nádražní 962/123 596630995

Prodej, pokládka: - veškeré podlahové krytiny - PVC - lina - vinyl Výroba a dodávka - kuchyně na míru.