Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Čištění, oprava, servisseřizování: -plynové spotřebiče. Pozáruční oprava: -průtokové ohřívače vody -plynové, kombinované sporáky, kombinované kotle (kotel) MORA.

Produkty firmy ALFA: biodeska, spárovka, frýzy, a ostatní Produkty firmy REMA: biodesky, spárovky, frýzy a ostatn Ratajsky.com biodeska – elegantní, ekologická a nadčasová Adresa skladu: Truhlářství Raiskub Okružní 300, 696 42 Vracov

Dodáváme: -plastová okna -vchodové dveře -obložkové zárubně -odborná montáž a zapravení -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety -zateplení fasád.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Poslání: MEGA a.s. je společnost poskytující kvalitní technologie a komplexní služby v oblastech čištění vod, povrchových úprav materiálů a ekologie. Veškerá naše činnost je směřována k uspokojení přání zákazníků a je realizována s maximálním ohledem na životní prostředí. Na základě dlouhodobých zkušeností a působení na trhu byly jako dva ...

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

Zpracování, prodej: -plexisklo (PMMA), polykarbonát a ostatní deskový plastický materiál PVC, HIPS, PET, PETG -plexi nábytek -ohýbání, lepení, zalévání -světelné obrazy -akrylátové komponenty pro světelné reklamní panely -nasvícení hrany -plexi stojánky, stojánek -vyfukování krytů ajiné.

Servis, opravy a prodej: - pračky, - elektrické bojlery, - sporáky.

Maloobchod, prodej: -nářadí všeho druhu, -spojovací materiál.

Přestavba, rekonstrukce: - bytová jadra Prodej, maloobchod: - obklady a dlažby - keramika a vany Montáž plovoucích podlah

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Betonárna: - čerstvé betony, - cementové malty, - cementopopílkové směsi, - cementobetonové kryty.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Prodej, pokládka podlahy, podlaha. Lité podlahy - anhydrity podlahoviny: -laminátové Quick Step, Parador, Egger, Alsafloor -třívrstvé dřevěné Befag, PAR-KY, Magnum, Singha, Teka, Narowood -masivní -parketové vlysy -parketové mozaiky -exotické palubky vnitřní i venkovní -korkové, korek -PVC Fatra, Forbo, Gerflor, ...

Truhlářství. Výroba, prodej dveře: -interiérové, venkovní.

Plynoinstalační práce Instalace - solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Prodej - tmely - spárovací hmoty Elektroinstalační práce Topenářské práce Prodej - obklady - dlažby Prodej - shrnovací dveře Prodej - stavební materiál - izolační materiál Obkladačské práce pouze při zakoupení materiálu v prodejně Zednické práce pouze při zakoupení materiálu v prodejně Prodej - vany ...

Autodoprava - stavební materiály Prodej - písek - štěrk - kamenné drtě Zateplování - fasády Kompletní dodávka a prodej - stavební materiál Montáž - sádrokartony Zemní a výkopové práce Prodej a montáž - střešní okna