Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -maltové a betonové směsi -zateplení, izolace -betonové bednící dílce -zahradní architektura -nářadí a produkty Caparol -sádrovláknité desky FERMACELL.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -obklady -mozaiky -obklady a tvarovky pro bazény -tuzemské i zahraniční -kompletní vybavení koupelen -vodovodní baterie -koupelnový nábytek -sanitární keramika -vany -sprchové zástěny -koupelnové doplňky -kachlová kamna -krby -sporáky -luxusní repliky historických kamen -3D ...

Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Maloobchod: -elektromateriál mimo spotřebičů -kabely -zásuvky, vypínače-různé typy. Maloobchod: -železářství -bezpečnostní kování -spojovací materiály -šrouby, vruty -hřebíky.

Prodej, montáž, poradenství: -okna plastová -okna dřevěná -okna hliníková.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Maloobchod, prodej: - stavební materiál

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Prodej: -podlahové krytiny -koberce -žaluzie -garnýže -laminátové podlahy -lišty -stropní desky -barvy vnější -venkovní lepidla -záclony. Služby: -pokládka koberců -obšívání koberců.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Nakládání s odpady a jejich využívání. Vývoj a výroba kotlů na biomasu

Prodej: -předizolované sklolaminátové dálkové potrubní systémy Bonstrand.

Opravy, servis: -pračky -myčky na nádobí -elektrické sporáky -bojlery, chlazení.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře profil SALAMANDER.

Maloobchod, prodej: -elektromateriál -svítidla -motory -topná tělesa.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.

Odborný velkoobchod, prodej: -instalatérské, topenářské potřeby -inženýrské sítě -sanitární technika. Pobočky: -Plzeň, U Seřadiště 217 tel.377260460, fax 377260312 -Plzeň, Divadelní 16 tel.377221844, fax 377221848 -Cheb, Karlova 36 tel.354430136, fax 354431532 -Sokolov, Chebská 2096 tel.352600872, fax 352600392 ...