Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Společnost Koberce Ostrava se zabývá prodejem koberců a PVC. Nabízíme koberce různých šíří dovážené z Belgie. Dále nabízíme také velkou škálu běhounů a kusových koberců. Z Belgie také dovážíme PVC v různých šířích a designech. Velké množství koberců a PVC máme k dispozici přímo na prodejně, ale další nabídku koberců i PVC je možné si objednat z ...

Kompletní služby v oblasti úsporného vytápění. Zajišťujeme realizace zdravotechniky, podlahových systémů, dodávky otopných těles, montáž podlahové izolace, tepelných čerpadel NIBE a IVT, solárních kolektorů a ventilačních systémů. 1. Tepelná čerpadla - dodávka včetně zajištění stavebního povolení Vzduch - voda - využití tepla ...

Prodej: - koberce - PVC podlahy - rohože - čistící zóny - plovoucí podlahy - vinylové podlahy. Podlahářské práce.

Firma Dřevoprodej Jiří Hrůza z Ostravy je dodavatelem stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků v České republice i na Slovensku. Zajišťujeme palubky, stavební dřevo, řezivo, OSB desky, hranoly, prkna, fošny, prahy, plotovky, sauny i srubovky.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - parapety - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - topné systémy na olej, plyn a tuhá paliva, kotle - solární panely - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - radiátorové topení. Práce: - topenářské - instalatérské, vodoinstalatérské.

- výroba hliníkových konstrukcí s plasty - výroba dřevěných zimních zahrad - výroba, dodávka a montáž zastřešení bazénů - výroba skleníků - zastřešení vstupů, teras či stání pro vozidla - zasklení balkónů a lodžií - realizace světlíků a svislých prosklení

Společnost Aleš Jasek s.r.o. se specializuje na zemní, výkopové a demoliční práce. Provádíme výkopy na přípojky pro inženýrské sítě, základy rodinných domů, bazény nebo septiky. Zajišťujeme řízený protlak pod komunikacemi nebo parkovišti. Provozujeme nákladní a kontejnerovou dopravu a nabízíme odvoz odpadu, suti nebo zeminy. Disponujeme vlastní ...

Opravy a montáž energetických zařízení, expertní a chemické služby. Revize technických zařízení.

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Společnost NeoBau Trade s.r.o. je dovozcem produktů srbské cihelny Univerzum na český a slovenský trh. Dodávají stavebním firmám materiály přímo na stavbu v požadovaném termínu a dohodnutém množství.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače - akumulátory, baterie - nabíječky, měniče napětí - měřící přístroje, meteostanice - páječky, pájecí stanice - reproduktory, sluchátka - žárovky, LED, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Výroba, prodej, montáž: - okna - dřevěná, eurookna, dřevohliníková - dřevěné vstupní dveře - dřevěné vchodové dveře - dřevěná eurookna - dřevohliníková okna a dveře - balkónová okna a dveře - francouzská okna - stěnové systémy oken a dveří DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálně posuvná okna - do boku posuvná okna a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - laminátové podlahy - dřevěné 3vrstvé podlahy - parkety, mozaiky, zámecké podlahy - masivní palubkové podlahy - koberce, PVC, korek.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...