Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Komplexní program úložných a nosných kabelových systémů, požárně odolné systémy, přepěťové ochrany, podlahové systémy, elektroinstalační součástky a materiál. Velkoobchodní prodej, dodávka.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Oprava, servis, montáž: - kotle, kotel DAKON - elektrospotřebiče. Řemeslnické práce: - plynařské.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Stavební chemie. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů. Sídlo firmy v Olomouci.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí. Široký sortiment výrobků HOCO umožňuje splnit veškeré Vaše osobní představy o architektonickém řešení, tepelném, hlukovém, nebo světelném útlumu či zvýšené bezpečnosti oken, dveří a rolet. Sídlo firmy v Děčíně.

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - zateplování - výměna oken, dveří - obložení krbů, soklů, fasád dekorativním kamenem. Výstavba: - rodinné domy. Prodej, montáž: - okna, dveře. Zelená úsporám.

Prodej: - stavební materiál - mobilní telefony.

Velkoobchod, dodávka: - křemičitý písek - barevný písek - filtrační písek - barvený vápenec. Pobočky: - Dobříč 3 - Suvorovova 1214/108, Nový Jičín.

Prodej, distribuce a montáž: - plastová okna, dveře: - výhradní dodavatel plastových oken z profilu KBE a TROCAL, profily oken a dveří jsou vyráběny v bohaté paletě barev a dekorech dřeva - hliníková okna, dveře: - profily jsou dostupné v široké paletě práškových polyesterových laků - dřevěná okna, dveře s ...

Prodej vodoinstalatérského materiálu a dárková síň.

Železářství. Prodej: - elektrické nářadí - domácí potřeby - kování - zahradnické nářadí - spojovací materiál. Služby: - broušení - nože, nůžky, sekery, pilové kotouče a řetězy, nože k sekačkám, vrtáky.

Prodej: - solární technika: - solární fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika - fotovoltaické panely (monokrystalické, polykrystalické, amorfní, hybridní) - střídače pro fotovoltaiku a větrnou energii - solární vakuové kolektory (solární ohřev teplé užitkové vody) - akumulátory, solární baterie (pancéřové, gelové, solární ...

Pobočka. Prodej: - malířské barvy - fasádní barvy - vyrovnávací hmoty - výrobky na dřevo, kov - tónovací prostředky.

Servis, opravy, údržba oken. Výměna starých oken za nové. Dodávka a montáž příslušenství k oknům.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Prodej, velkoochod, maloobchod: - střešní krytiny SATJAM, TONDACH, BRAMAC, DEKTRADE, KMBETA - okapové systémy, okapy - střešní okna - izolační materiál - dřevo na krovy.

Prodej a montáž: - dveře - obložkové zárubně, kování - posuvné dveře - podlahy - infrakabiny. Montážní servis.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Velkoobchod: - barvy, laky - drogistické zboží, drogerie.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.