Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Prodej: - svítidla - nouzové systémy - únikové systémy.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Prodej lepicí a spárovací hmoty, silikonů, nářadí a lišt pro obkladače.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.

Prodej, maloobchod: - elektromateriál - radiomateriál - domácí elektrospotřebiče.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Pobočka. Velkoobchod, montáž, prodej- podlahové krytiny: - UPOFLOOR-přímý dovozce - zátěžové - HOVI-křemičito vinylové dlaždice, ESTRAD-pásové PVC, ESTRAD OHMI-antistatické PVC, bytové PVC - dřevěné plovoucí podlahy a parkety-UPOFLOOR - kobercové čtverce - čistící zóny. Sídlo firmy: - Pod Nemocnicí 2024 - 70800 Ostrava-Poruba, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -systém kompenzace biologických zápachů BEKA Clear-tronic: -odstraňování zápachů čpavku, aminů, merkaptanu, sirovodíku, oxidu siřičitého v průmyslu -likvidace biologických pachů v ovzduší: -gastronomická zařízení, kompostárny, vzduchotechnika, sběrny zpracování masa a ...

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Opravy, revize, zkoušky-dodavatelský způsob: - zdvihadla - pojízdná zdvihadla-nosnost nad 5000kg - jeřáby-nosnost nad 5000kg - regálové zakladače-svisle pohyblivá stanoviště obsluhy. Opravy, servis: - jeřábové dráhy - strojírenské a hutní agregáty. Montáž, výměna: - potrubní rozvody - investiční zařízení. Provádění: - cyklické-dekádní ...

Projekty, projekce: -potrubní systémy: -těžká energetika -kotle -ocelové konstrukce.