Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Záruční servis, spouštění, roční prohlídky, čištění kotlů (kotle) značek DAKON, IMMERGAS. Revize plynových kotlů.

Dodávka, montáž: - technologické celky - potrubní rozvody a tlakové nádoby - hydraulické systémy. Oprava, servis: - technologická zařízení.

Prodej a montáž: - garážová vrata HÖRMANN - plastová a hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Zateplovací práce Výměna - okna Vestavby ze sádrokartonu Obkladačské, dlaždičské a podlahářské práce Rekonstrukce - bytová jádrazednické, štukatérské a omítkářské práce

Návrh, prodej: - infrasauny. - zážitkové sprchy. - kneippovy lázně. - odpočívárny. - sauny.

Pobočka. Prodej: - koberce, PVC - podlahové krytiny - bytový textil - záclony - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře. Pobočka: - Frýdek-Místek, Slezská 3565.

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.

Výroba, montáž, výměna: - bezpečnostní dveře NAPAKO - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - žaluzie - vertikální, horizontální. Revitalizace panelových domů. Programy Panel a Zelená úsporám.

Výroba, prodej: - dveře - interiérové, protipožární, bezpečnostní. Montáž, servis: - bezpečnostní a karetní systémy.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - doplňkový sortiment: rolety, žaluzie, okenní parapety.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovacích systémů. Výroba, dodávka, velkoobchod: -stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) -stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken) -AlfaDEKOR, BetaDEKOR -fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro interiér i exteriér, základní ...

Výroba, montáž, oprava, servis: - septiky - žumpy - přečerpávací stanice - odlučovače - tuky, ropné látky - domovní čistírny odpadních vod - vodoměrné šachtice - plastové vodojemy a kanalizační šachty.

Dodávka - betonové směsi dle požadavků objednatele - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - výrobky z betonu pro dokončovací úpravy – zámková dlažba - stavební dříví. Služby - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - úklidové služby - opláštění budov - rozvody vody a odpadu včetně ÚT - zateplování světlíků a bazénů - ...

Projektová činnost ve výstavbě -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a ...

Plastová okna, stavební práce, výstavba rodinných domu, hydroizolace střech, doplňky k oknům .

Prodej: - ocelové trubky a potrubní systémy, kolena, ohyby, redukce a další. Rekonstrukce plynových kotlů, řezání ocelových potrubí na míru zákazníka.

Pobočka Ostrava. Truhlářské práce. Výroba: - okna - nábytek - podlahy - dřevostavby.

Prodej, e-shop: Flexibilní kamenné obklady. Nabízíme ohebný kamenný obklad ať už do interiéru či na fasádu domu. Kamenných obkladů je velké množství druhů, co se týče designu, barev či tloušťky obkladu. Stejně tak jsou i různé ceny – ta se většinou odvíjí od materiálu, ze kterého je obklad vyroben, ovšem hodně záleží i na jeho vzhledu, zda je ...

Skladování, doprava, logostika, prodej, nákup: - elektromontážní materiál pro obnovu a výstavbu distribučních sítí.

Velkoobchod, prodej, dodávka: - izolace, izolační nátěry IZOPLAST - přípravky proti plísním MYCETOX - desinfekce skleníků a produkce žampionů MYCETOX - mycí a desinfekční prostředek MYCETOX - lepidlo IZOPLAST k lepení izolačních pásů a lepenek za studena.

Prodej, maloobchod: -sádrokartónový systém -izolační systém -podhledy z minerálních vláken -hliníkové zavěšené podhledy -dvojité podlahy -laminátové podlahy -příčkový systém -OSB-dřevoštěpkové desky -fasádní barvy -zateplovací silikátový systém.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.