Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dodávka, montáž: - plastová okna - eurookna - garážová vrata - plastové dveře.

Výroba a prodej: - topné elektrické systémy - sálavé topné panely - stropní /C/ nebo podlahové /F/ topné fólie - přímotopné elektrické konvektory - topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití -přímotopné konvektory.

Dodávky, montáž, servis, opravy: - plynové kotle - elektrické kotle - kondenzační kotle - průtokové ohřívače - teplovzdušné klimatizační agregáty.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

Rekonstrukce: - domy - byty. Prodej: - vybavení koupelen - dveře - podlahy - dlažby, obklady - stavební chemie. Montáž: - plastová okna, sádrokartony.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

Výroba a montáž - plastová okna a dveře z pětikomorového profilu SALAMANDER Výroba a montáž - plastové výkladce

Revize - plynová zařízení Revize - plynová zařízení

Tesařské prácemontáž - klasické a vazníkové krovy Montáž - solární kolektory Izolační práce Poskytují - stavební poradenství Klempířské prácemontáž - plechové krytiny - oplechování - lemování - prostupy Pokrývačské prácemontáž - betonové střešní krytiny - pálené střešní krytiny - vláknocementové ...

Prodej - barvy Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce

Dodávka - tepelná čerpadla Dodávka - klimatizace - čističky vzduchu Půjčovna - klimatizace

Výroba - kominické výlezy měď, pozink, titan Výroba - klempířské prvky Výroba - tvarované plechy Výroba - výpustě vody

Drobné tesařské práce Izolace - ploché střechyzateplování - podkroví Zednické práce Klempířské prácepokládka - okapové systémy Pokrývačské práce - kompletní střechy na klíč včetně dodávky a dopravy materiálu - opravy plochých střech - šikmé a ploché střechy Prodej - střešní krytiny Montáž - střešní ...

Autorizované měření Servis a revize - plynová zařízení Školení - obsluha plynových nízkotlakých kotlů

Ekologické spalování Ekologické spalování Plynoinstalační práce Montáž - sluneční kolektory TIV Topenářské práce Vodoinstalační práce