Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Prodej, montáž, servis: - elektronické bidety.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Stavební chemie. Velkoobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Prodej: - střešní systémy - střešní okna - střešní fólie - zateplovací systémy. Vzorková prodejna, sklad: Sladkovského 53a, Olomouc.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn.

Prodej: -lepící stěrky na polystyren -tmely -samonivelační hmoty -tekuté hydroizolační fólie.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Železářství Paxa Olomouc. Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí Narex, Makita, Skil -ruční nářadí a nástroje Tona, Zbirovia, Narex, Ajax, Pilana -kamna, teplovodní kotle, krby, kouřovina -hospodářské potřeby-hrábě, lopaty, rýče -koupelnové doplňky-zrcadla, madla, mýdlenky, sady -sanitární keramika-vany, vaničky ...

BITUMIZOL Olomouc Dovoz,velkoobchod,maloobchod produktů řecké firmy Bitoumina a.s. (výrobci bitumenových produktů,které mají široké uplatnění při izolaci staveb a výstavbě a opravách komunikací) Bituminové izolační produkty: -krycí emulze -izolační krycí materiály -elastické překrytí -výplňové materiály -oxidovaný ...

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Výroba, export, vývoz, prodej: -materiály pro sádrokartonáře -stěrky, pastové tmely -lišty -nářadí pro sádrokartonáře.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.