Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Prodej: -stavebniny, stavební materiál -zdící materiály -izolační materiály -suché maltové a omítkové směsi -zateplovací systémy -sádrokarton a doplňky -stavební chemie -barvy, laky, nátěrové hmoty -stavební nářadí.

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Výroba a prodej certifikovaného termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm. Vhodný pro snadné a ekonomické zateplení interiérů a fasád budov. Výrazný a dlouhodobý účinek proti plísním na zdivu.

Maloobchod: -vybavení koupelen -obklady, dlažba -přímý odběratel RAKO -vany, hydromasážní vany -sprchové kouty, sanitární keramika -vodovodní baterie -obkladačská lepidla, tmely -koupelnový nábytek -zakončovací lišty.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Výroba: -všechny druhy truhlářských prací: -okna, dveře -schodiště všech stylů -interiéry.

Návrh a realizace úspor provozních a investičních nákladů v dopravě kapalin. Rozsah činností: - poradenská činnost - projekční činnost - dodavatelská činnost.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -zimní zahrady.

Betonárna. Výroba: - beton - betonové směsi.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - okna - schody.

Výroba: - izolační systém - potrubní konstrukce a rošty - kompozitové díly pro průmysl - laminátové výrobky - sanitární zařízení - laminátové formy na zakázku.

Prodej: - dřevo pro stavebnictví - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - lišty a laťovky.

Výroba: - topná tělesa v keramice.

Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.