Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Import přírodního kamene z různých částí světa: -pískovec -mramor a žula -břidlice -vápenec -čedič. Sortiment: -obkladové a dlažební materiály -desky -řádkový obklad -střešní břidlice

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Prodej: - plechová střešní krytina - Plechotaška Trapézové plechy. Hliníková střešní krytina.

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

IN-CHEMIE Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej podlah, stěn, kamenných koberců, opravy kanalizací, stavební chemii a zalévací systémy.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Výroba, prodej: -uzavírací klapky pro všeobecné a průmyslové použití včetně klapek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožová šoupátka -kulové kohouty -bezpečnostní klapky

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství, stavebně-truhlářská výroba: - okna - EURO okna a dveře - interiérové dveře, vchodové dveře - schodiště.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. provádí instalace: - solárních systémů, rozvodů vody a sanity, topných systémů, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, krbových kamen, kotlů na peletky. Prodej: - slunečních kolektorů a solárních panelů a komponentů.

Opravy a servis oken Olomouc Vám poskytne: - zabezpečení oken - bezpečnostní okna a dveře - příslušenství - žaluzie, sítě Non-stop havarijní služba.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Karel Gazdík poskytuje pokládku zámkové dlažby a zemní práce. Zabývám se pokládkou zámkové dlažby a obrubníků. Také zajišťuji výkopové a demoliční práce. Služby: - pokládka zámkové dlažby a obrubníků - výkopové práce - demolice. Sídlím na adrese Haukovice 529, Újezd.