Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Elektroinstalační materiál -zásuvkové skříně -zásuvky

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - zimní zahrady. Prodej doplňků: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.