Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Olko nábytek Prodej nábytku: - sedací soupravy - postele - stoly, stolky, židle - skříně - matrace - pohovky - sektorový nábytek - rustikální nábytek - předsíňové stěny - koberce.

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Maloobchod, prodej, dodávka: -stavebniny -základní stavební materiály -sortiment pro suchou vnitřní stavbu -izolační materiály -sádrokartony -minerální podhledy -zateplovací systém -stavební chemie -podlahy -nátěrové materiály -střešní systémy.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna z profilů SALAMANDER - plastové dveře-vchodové, balkonové - zimní zahrady - Eurookna. Prodej, montáž: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Prodej: -stavebniny, stavební materiál.

Výroba: -elektrické kabely -kabely pro počítačové využití -výroba sdělovacích kabelů, vodičů a také kabely pro ovládání a elektroniku

Výroba, montáže: - Eurookna - balkonové a vchodové dveře.

Výroba, montáž: - eurookna - vchodové dveře - prosklené stěny - zimní zahrady. Prodej doplňků k eurooknům: - vnitřní a venkovní parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Velkoobchod: - lepící a spárovací hmoty - silikony - nářadí a lišty pro obkladače.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Velkoobchod. Zprostředkování služeb v oblasti obchodu. Obchodní služby - nákup, prodej.

Výroba, prodej: - parketová mozaika - dubové parkety - průmyslové parkety. Provozovna: Klimšova 750 735 41, Petřvald

Výroba, montáž: - saunové kabiny, sauny - infrakabiny - zahradní sauny - saunové doplňky a příslušenství.

Prodej: - osvětlení - led osvětlení - žárovky - svítidla.

Bazar: - stavební - i nové zboží.

Prodej podlahových krytin.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Prodej - plastové jímky o objemu do 20m3 Projekce a realizace - koupací jezírka Prodej - závlahové systémy