Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Pokládky obkladů, dlažeb a mramorů.

Prodej vodoinstalačního materiálu.

Kamenolom. Těžba, prodej: -lomový kámen - netříděný, stavební, soklový -štěrky a drtě.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Dřevovýroba: -dubová prkna -masivní parkety -dřevěné podlahy -masivní lamely -přířezy.

Prodej a dovoz elektroinstalačních komponentů pro: - domovní elektroinstalaci - průmyslová a domovní svítidla - rozvaděče, svorkovnice, ventilátory, lišty, objímky, kabely Sídlo: Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

Topenářské centrum Buderus. Prodej: -topenářský materiál. -kotle zn. Buderus. -topná tělesa.