Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej, servis: -sauny atypické, vestavěné, infra sauny -vířivé vany -stavba saun -díly pro stavby saun svépomocí -relaxační lehátka -saunové příslušenství -vybavaní relaxačních center a saunového odpočívání -saunové příslušenství -kamna elektrická -kamna na dřevo -řídící jednotky -osvětlení a barevné terapie ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osvětlovací technika OSRAM, KANLUX - specializovaný eshop OSRAM-SHOP - elektromontážní materiál - zvuková a osvětlovací technika - fotovoltaické střechy, klimatizace Kompletní stavební práce: - rekonstrukce bytů - bytová jádra - sádrokartonové konstrukce (SDK) - požární přepážky - ...

Prodej: -modelářské potřeby -elektronické součástky -akumulátory NICD, NiMH, LI-Ion, Li-Pol -drobné opravy elektroniky.

Prodej, poradenství a pokládka podlahových krytin: -koberce, PVC -plovoucí podlahy dřevěné, laminátové -parkety -masivní podlahy -vinylové podlahy -renovace podlah. Zastoupení firem: -BONA -MAKO -BHK -EGGER -FATRA -BALTERIO Půjčovna brusek.

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Velkoobchod a maloobchod, vzorková prodejna: -voda, plyn, topení -zdravotní keramika -rozvody z plastů, mědi a nerezu -odpadní PVC -armatury -upevňovací materiály na zdravotní keramiku -lisovaná měď -lisovaná nerez.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Komplexní řešení v oblasti průmyslového topení pro zpracování plastů a tlakového lití zinku. Produkty: -topné patrony -spirálové topné patrony -ohebné topné tyče Hotflex -topné tyče -uzavřená topná tryska pro vstřikolisy -topné elementy pro tlakové lití zinku -silikonové topné elementy Hotform -regulátory teploty ...

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET

Prodej spotřebičů pro vytápění a ohřev užitkové vody. Prodej a servis tepelné techniky. Prodej, uvádění do provozu, záruční a pozáruční servis plyn kotlů a ohřívačů vody JUNKERS, FERROLI, IMMERGAS, A.O.SMITH, JOHN WOOD.

Prodej: -barvy, laky -míchání autolaků a průmyslových barev.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.