Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Prodej, pokládka: -podlahové krytiny -koberce, lina, korky, přírodní linolea -bytové doplňky -garnýže -stropní kazety -obkladové panely -plovoucí podlahy dřevěné a laminátové

Prodej, dodávky, montáž: -dveře vnitřní (dýha, masív, folie) -dveře vstupní (masív) -plastová okna a dveře -plovoucí dřevěné podlahy -dveřní kování -posuvné kování EKU*, HAWA -dveřní zavírače DORMA -těsnící pásky a profily -další doplňky interiérů.

Výroba: -dřevěná, plastová, hliníková okna -dřevěné, plastové, hliníkové dveře.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Maloobchod, prodej: -plastové trubky pro vodovody a kanalizace.

Poradenství, dodávky, prodej, dovoz: -střešní systémy -šikmé střechy -ploché střechy.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Prodej: -kovové hadice -komínová technika.

Maloobchod, prodej: -upevňovací materiál -montážní materiál.

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Maloobchod: -elektroinstalační materiál. Studie, konzultace, prodej, montáž: -přepěťové ochrany DEHN, SALTEK -záložní zdroje UPS* -motorgenerátory.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

E - shop - stříkací technika WAGNER - ruční stříkací pistole, bezvzdušné stříkání a lakování, systémy pro jemné rozprašování E - shop - kamna, krby E-shop - dřevěný zahradní nábytek E-shop - keramické květníky - zahradní technika - kamna, krby - dřevěný zahradní nábytek - stavební stroje - ...

Nákup, prodej a dodávka - materiál PVC, koberce Nákup, prodej a dodávka - materiál plovoucí podlahy Podlahářské prácerenovace - podlahy Stavební a dokončovací práce

Výroba a montáž - zábradlí - schodiště Výroba - potrubí

Dodávka - obklady - dlažby - plovoucí podlahy Výstavba - rodinné domy Zednické práce

Návrhy a realizace - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Protipožární prostupy Návrhy a realizace - strukturovaná kabeláž Dodávka - hardware Správa - počítačové sítě

Prodej, montáž a servis - tepelná čerpadla Montáž a servis - chladírenská zařízení Prodej - chladírenská zařízení Prodej a montáž - klimatizace

Mechanické zabezpečení objektů a majetku. Výroba, dodávky, montáž a servis: -bezpečnostní zámkové systémy-dveřní bezpečnostní štíty a kování -zámky a závory -zámkové systémy společného a hlavního klíče -okrasné dveřní kování, štítky a jiné dveřní příslušenství. Dveře a vrata bezpečnostní, specielně atestované typy: ...