Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Prodej španělských a italských obkladových a podlahových materiálů: -dlažba -obklady -umělý kámen

Prodej: - hydromasážní vany - hydromasážní bazény HOT TUB, BEACHCOMBER - špičkové finské vodovodní baterie.

Široký sortiment stavebního zboží a doplňků pro stavbu. Velkoobchodní a maloobchodní prodej stavebního materiálu: - cement, vápno, malty, štuky, betony - spárovací hmoty, lepidla - dveře, zárubně, okna dřevěná i plastová - polystyren - montážní pěny - lepenky Parabit - silikonové a akrylátové tmely - MS polymery

Výroba, prodej, změření, doprava a montáž: Okna: - pevná - jednokřídlá - dvoukřídlá - tříkřídlá - oblouková - šikmá. Balkonové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé - posuvné - skládací. Vchodové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé.

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Společnost je výhradním dovozcem materiálu CORIAN ® a Montelli do České a Slovenské republiky. Oba materiály dovážíme od americké firmy DuPont, která je největším chemickým koncernem na světě a mimo CORIAN ® je též výrobcem materiálů LYCRA, NYLON, TEFLON, DACRON, NEOPREN apod. CORTRADE je autorizovaným prodejcem německé firmy PFEIFFER pro ...

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Okenní fólie LLumar jsou nejprodávanější značka fólií na sklo na světě. Nabízejí výběr z kompletního sortimentu autofólií a fólií na obytné budovy, včetně bezpečnostních fólií, protislunečních fólií, antigraffiti a dekorativních fólií.

Bola Vám nabízí široký sortiment komponentů měřící a regulační techniky, čerpadel, armatur a servopohonů. Součástí dodávky je i poradenská služba a zaškolení. Sortiment: -ekvitermní a pokojové regulátory, termostaty, termostatické ventily a příslušenství -elektronické a ultrazvukové měřiče tepla a chladu, montážní ...

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Naše společnost se specializuje na komplexní servis a poradenství v těchto oblastech: keramické obklady, keramické dlažby (glazované, slinuté, slinuté-glazované, bělninové, apod), skleněné mozaiky, keramické mozaiky, sanitární keramika, armatury, baterie, splachovače a příslušenství, sprchové kouty, sprchové dveře nebo zástěny, sprchové žlaby, ...

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.