Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

VO a MO prodej pro autolaky Lesonal a PPG. VO a MO prodej autolakýrnického vybavení firem 3M, Dynacoat, BKP, SIA, DeVilbiss, Rupes, autokosmetiky 3M, motorových a převodových olejů Shell pro osobní, užitkové a nákladní vozy.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Sádrokartony Rigips-vyřizování stavebních půjček, tepelné izolace, střešní okna, zateplení fasády.

Dodávka, montáž a engineering sklolaminátových potrubních systémů a sklolaminátových armatur. Potrubní systémy AMERON, BONDSTRAND, CENTRON, PROTESA, ALFACORE, ALFASAND, STAR, SMITH FIBERCAST Výroba sklolaminátových výrobků a provádění laminačních prací.

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.

Dodávka a montáž: Strukturované kabelážní systémy: - na bázi metalických i optických komponent včetně aktivních prvků.

Opravy a servis plynových spotřebičů: -MORA -BUDERUS -JUNKERS -PROTHERM -VAILLANT -BERETTA -KARMA. Vyčištění plynového spotřebiče nebo výměny membrány průtokového ohřívače až po kompletní vybavení a zprovoznění velkých plynových kotelen. Po dohodě se zákazníkem jsme schopni v jarních měsících provádět čistění ...

Velkoobchodní a maloobchodní činnost v oblasti sanitární techniky s přednostní orientací na dovoz z Itálie, Španělska, Německa a USA.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Je výhradním zástupcem firem SCHROFF, HOFFMAN, PFLITSCH a PMA v České republice a ve Slovenské republice. Je distributorem výrobků firem BOPLA a SEIFERT. V současné době obsahuje náš program asi 70 000 prodejních položek pro nejširší použití jakou jsou: skříně, nástěnné skříně, klimatizační jednotky, přístrojové skříňky, 19“ šasi (subracky), ...

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Společnost Plastsvar-David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové: - nádrže - žumpy - jímky - septiky - vodoměrné šachty - revizní šachty - a další výrobky. Prodáváme plastové desky společnosti RÖCHLING, a společnosti IMG Planá nad Lužnicí. Jsme distributorem v České republice polykarbonátových komůrkových desek LEXAN a ...

Prodej lehké střešní krytiny: - bitumenové vlnovky - bytová střešní okna.

Prodej, montáž: -sádrokartony:KNAUF, RIGIPS -tepelné izolace:ORSIL-ISOVER, POLYSTYRÉN -fasády:TERRANOVA, LAFARGE -spojovací technika:sádrokarton.šrouby, metrické šrouby, matice, podložky, šrouby do plechu, nýty, závlačky, kolíky, upevňovací technika -poradenství: -bezplatné rozpočty a kalkulace -pomoc při řešení problémů v ...

Výstavba, rekonstrukce, servis: -plynová zařízení -kotelny -topné systémy. Vytápění, teplofikace, plynofikace. Výstavba, opravy, montáže, revize: -kotelny, kotle: -středotlaké -nízkotlaké -předávací stanice -tlakové nádoby -plynovody -parovody

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Obchodní zastoupení FORBO LINOLEUM v České republice. Prodej, montáž podlahových krytin a příslušenství: - Marmoleum - Artoleum - objektové krytiny FORBO - tmely FORBO - lepidla FORBO.

Výroba a montáž plastových oken a dveří: - záruka 5 let - okna jsou vyráběna z profilu SALAMANDER - kování ROTO - vlastní výroba - sklo 4-16-4, trojsklo, Ug = 1.1. - 0.7 - tepelná i zvuková izolace - parapety plast, hliník, pozink - doprava a zaměření oken zdarma.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Prodej elektroinstalačního materiálu, .