Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba terčů pro suché kladení dlažby. Prodej stavebních doplňků, mosazného a hliníkového kování na dveře a na okna. Klíčová slova: aerátor, pozinkované objímky, atiková vpusť, revizní šachta, atikové vpusti, revizní šachty, dlažba na podložkách, sběrné žlábky, dlažba na sucho, sběrný žlábek, dutral, sifon okapový, sifon pod okap, gajgr, ...

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Výroba a montáž: -hliníková okna -dveře -výkladce -fasády -interiérových prosklených konstrukcí. -ocelových konstrukcí -obloukových a lomených střešních světlíků -ocelových oken a dveří, včetně požární odolnosti.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Výrobce a dodavatel, velkoobchod, maloobchod a montáž dveří a kování: - vnitřní - vchodové - dřevěné - dýhované - foliované - masonite - protipožární - bezpečnostní.

Prodej a pokládkou podlah. Nabízíme dřevěné podlahy, laminátové podlahy, marmolea, PVC, koberce a dřevěné dlažby. Dodávky dveří a dveřních zárubní včetně montáže. Poskytujeme služby designera.

Prodej, velkoobchod: -kvalitní objektové podlahové krytiny: -koberce - role -koberce čtverce -doplňky a materiál -podlahářské nářadí. KMD PLUS s.r.o. je dovozce a distributor pro ČR výrobců: - DOMO - BESMER.

Prodej, výroba a montáž dveří. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Technický dozor investora. Koordinátor BOZP ve stavebnictví. Prodej a montáž dveří.

Společnost IC Praha, s.r.o. byla založena v roce 2000 s cílem podpořit tuzemský trh se spojovacím materiálem. Nabízíme a dodáváme již řadě významných tuzemských společností z oblasti: - energetiky - strojírenství - automobilového průmyslu.

Produkty: kabeláže kamerové systémy optické sítě rozvaděče aktivní prvky zabezpečovací systémy antivirové řešení.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Dovážíme a distribujeme elektronické komponenty, vypínače, axiální ventilátory, termostaty, regulátory, presostaty, přívodní kabely, kabely, konektory a překážková návěstidla. Nabízíme vývoj, osazování a výrobu PCB. Dále nabízíme kompletní řešení vašich projektů. Sortiment: - vypínače - regulace, chlazení, klima a topení - ventilátory - ...