Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, které se týkají bydlení

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Dodávání dřevěných garážových vrat, eurooken a vchodových dveří.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s více jak 17ti letou praxi v oboru zpracování kamene. Profesionální služby v oboru kamenictví, zednictví. Rekonstrukce bytu a bytových jader. Nabídka kamenických prací. Výroba krbů, schodů, kamenu pro kuchyně a koupelny, dlažeb, kostek a výrobků z žuly, mramoru a pískovce.

Dodávky, prodej: - španělské obklady a dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vodovodní baterie - nábytek do koupelen - koupelnové doplňky.

Dodávka, montáž, realizace: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexní nabídka, dřevotřískové, minerální desky pro extrémní zatížení, celoskleněné desky pro speciální aplikace) - čistící a vstupní zóny, bariéry, rohože - přemístitelné, přestavitelné, systémové, mobilní příčky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (snadná přestavitelnost, ...

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Prodej a montáž podlahových krytin. Prodej a montáž: - plovoucích podlah a parket - dalších podlahových krytin práce jak v domácnostech tak ve firemních a veřejných prostorách.

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Maloobchod - obklady - dlažby Velkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a velkoobchod - sanitární keramika

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Koupelnové studio. Prodej, návrhy: - vany a sprchové kouty - sanitární keramika - koupelnový nábytek.

Společnost Idealfenster, a.s. vyrábí plastová a hliníková okna, dveře, rolety, zimní zahrady, rolovací garážová vrata, automatické dveřní systémy a prosklené fasády.

Prodej - vodoinstalační materiál

Prodej: - plastová okna - eurookna - žaluzie - rolovací systémy, rolety. .

Produkty: - hygienické systémy - osoušeče rukou - koše a popelníky - doplňky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - fény ELITE - sejfy.

Prodej - expanzní automaty OLYMP - náhradní díly na automaty Servis - expanzní automaty OLYMP

Dodávka - keramické a slinuté obklady a dlažby - včetně kompletního poradenství Montáž a provedení na klíč - keramické a slinuté obklady a dlažby realizace - obkladačské práce včetně dodávky materiálu a poradenství

Služby: - keramické prvky na fasády - domovní znamení - historická dlažba - keramika do interiéru a exteriéru - zakázková výroba.

Prodej: - zvuková technika - světelná technika - video technika - efektové výrobníky - světelné zdroje - hudební nástroje - umělé květiny.

Výroba, prodej a montáž plastových oken

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov

Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, skříně, ...) Výroba - vybavení prodejen Výroba - dřevěné podlahy Výroba - dveře Výroba - schodiště