Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Jsme obchodní společnost, zabývající se dodávkami potrubních dílů a výkovků z ocele, pro zákazníky ve Slovenské a prostřednictvím naší dceřiné společnosti také v České republice.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Výroba vnitřních dveří všech typů. INTEGRA v.d. PRAHA – výrobce interiérových dřevěných dveří nejvyšší kvality. Dle návrhu Vašeho architekta, vyrobíme dveře tak, aby se staly součástí jednotného firemního designu Vaší administrativní budovy včetně požárního provedení: - objektové dřevěné dveře nejvyšší kvality - na míru konkrétní ...

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Výroba, prodej, montáž: -plastové bazény -septiky -jímky.

Prodej - kotevní technika - spojovací materiál

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Zaměřuje se především na obchod se zeměmi bývalého SSSR.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.

Distribuce a výroba nerezových a ocelových zásobníků a ohřívačů vody o objemu 10 až 10 000 litrů..

Dovoz a prodej - plynové kondenzační kotle nástěnné a stacionární - kondenzační kotle Geminox THRs a ZEM - kondenzační kotle Seradens - bytové stanice Modusat - solární systémy Gemelios - nepřímotopné zásobníky vody

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Lakýrnické práce Malířské práce Renovace van

Vybavení koupelen a WC - sanitární keramika..

Nákup a prodej mechanických ochran kabelů a doplňků k nim.

Designové dlažby a obklady, skleněné mozaiky, koupelnový nábytek, velkoobchodní prodej, maloobchodní prodej, import ze Španělska. Zastoupení španělských keramiček pro ČR a Slovensko - keramické dlažby a obklady PERONDA, Venatto - venkovní dlažba a obklady klinker - bazénový program EXAGRES - kameninová venkovní protiskluzná dlažba ...

Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Výroba a prodej syntetických podlahovin, polymerbetonových prvků, inženýrského kamene a měřicích přístrojů.