Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dodávka - plastová okna Inženýrská činnost - stavební dozor Projektové práce Realizace - stavby Realizace - střechy

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Prodáváme instalatérský materiál a zboží. Nabízíme individuální množstevní slevy. Dále provádíme montáže, opravy a údržbu rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Vytvoříme pro Vás 3D vizualizaci nového bytového jádra

Průmyslová elektrická zařízení - prodej, montáž Prodej: - dieselagregáty - elektrocentrály HONDA, WAY, GESAN, EUROPOWER, ITC POWER, UPS AROS - záložní zdroje - zdroje UPS pro čerpadla kotlů - záložní zdroje - AROS a RIELLO - záložní zdroje UPS Astip 150 W - 50 kW průmyslové

Prodej a montáž - plynové kotle VIESSMANN - tepelná technika VIESSMANN

Zakázková výroba. -optické propojovací kabely -metalické propojovací kabely -automotiv kabely, kabelové svazky. Vyrábíme široký sortiment optických propojovacích kabelů pro datové, telekomunikační i CATV sítě.

Měniče, pohony, řídící systémy firmy TDE MACNO Motory, servomotory, servopohony, tachogenerátory firmy MAGNETIC. Operátorské panely UniOP, eTOP, effectiView; PLC a prům. PC firmy EXOR.

Dodávky, prodej: -plastových oken a dveří -plastová okna -plastové dveře -ventilačních systémů DUCO -fasádní stínící systémy DUCO -sítí proti hmyzu a žaluzií.

Zajišťujeme komplexní služby v poradenství pro efektivní správu budov a jejich úpravy. Specializujeme se na rekonstrukce a izolace fasád pro vyšší energetickou úsporu a delší životnost staveb.

Prodej. Elektroinstalační materiál: - kabely - jističe - rozvaděče - světelné zdroje - ukládací lišty - vypínače - zásuvky.

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

Prodej bezpečnostních a interiérových dveří a stavebních doplňků.

Plynové kotle: - Geminox - Buderus - e.l.m. Leblanc - Ferroli - Ligas - Leiber - Junkers - Viessmann. Vodoinstalace: - Jika - Ravak - Aqua trade - Sanit Eisenberg - Ekoplastik. - PPR – Ekoplastik meteriál pro instalaci vody, topení - PVC, HT, KG systém DYKA materiál pro instalaci kanalizace..

Čalounění dveří: - standardní provedení - dekorační provedení. Bezpečnostní dveře: - speciální protihluková provedení - neprozvučná fólie.

Prodej. - podlahové krytiny, krytina - PVC - linolea.

Zhotovování průmyslových podlah - epoxidových a polyuretanových nátěrů, stěrek a litých podlah Výroba a apolikace speciálních stavebních hmot a stavební chemie: - KARCOAT - KARSKIN - KARPUTTY.

Prodáváme venkovní vířivky, vířivé bazény, bazénovou chemii a příslušenství pro vířivé vany. Nabízíme řadu modelů vířivek v různých barevných provedeních a s různým vnitřním vybavením. Můžete si přijít prohlédnout naši nabídku vířivek a vířivých van - bazénů do našeho showroomu. Naše masážní vany - bazény Vám poskytnou hloubkovou hydromasáž a ...

Dodávka - přepěťové ochrany - svodiče přepětí

Aquion s.r.o. je vodohospodářská firma poskytující své profesionální služby od: - vývoje specializovaných softwarů - zpracování vodohospodářských projektů - prodeje špičkových technologií a technologických zařízení - po poskytování konzultační a poradenské činnosti v oboru.

Montáže a pokládka podlah, dřevěné podlahy, plovoucí podlahy a terasy. Renovace a výměna parket, podkladu.

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Distribuce a prodej přírodních laků, lazur, olejů, vosků, barev a omítek na dřevěné, kovové a minerální povrchy.

Výstavba: - zařízení využívajících energie biomasy pro výrobu elektrické a tepelné energie: - kotle na dřevo, dřevěnou štěpku - kotle pro odpadní teplo - kotle na dřevěné odpady - automatické spalování štěpky Schmid - kotle SCHMID Výroba: - dřevené pelety - štěpka - kusové dříví.

Central7 je nezávislý internetový portál - katalog koupelen pro zákazníky, prodejce i výrobce. V nabídce jsou vodovodní baterie, sanitární keramika, vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, obklady a dlažby.

Firma se specializuje na pokládku a renovaci podlah z masivu, dále předmětem podnikání je příprava podkladů, dodání a pokládka veškerých podlahových krytin, které momentálně trh nabízí - E shop - plovoucí podlahy - pokládka, renovace a broušení - parkety - vinyl - PVC