Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Nabízíme vnitřní a venkovní dekorativní nátěry, benátský štuk, imitace betonu, různé druhy patinací jak moderní tak i do klasiky, barvy, fasády, speciální barvy

Modřanská potrubní, a.s. je tradiční český strojírenský podnik, který se zabývá výrobou a poskytováním komplexních služeb v oblasti dodávání potrubních systémů..

Dodávky, prodej: - kompletní sortiment sanitárních zařizovacích předmětů a doplňků: - osoušeče rukou - zásobníky na toaletní papír - dávkovače mýdel - hotelové fény - zásobníky papírových ručníků - koše - osvěžovače vzduchu - přebalovací pulty.

Práce: -truhlářské drobné-při pokládání. Pokládání, prodej, dovoz, instalace: -korek -koberce -kobercové čtverce -linoleum-PVC* -laminátové a dřevěné lamely: -plovoucí podlahy -parkety nové i repase.

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

Renomovaný výrobce plastových oken a dveří z 5-ti komorových profilů KÖMMERLING.

Stavebniny s vlastní dopravou. Specialista na produkty KNAUF - malt. směsi, sádrokarton, barvy TS. Prodáváme: Wienerberger, Ytong, Isover, Schiedel, Baumit, Soudal, Schonox, Hasit, Sika, Mapei, Primalex, Diton, Bachl, ICOPAL VEDAG, Kooperativa.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Sanitární armatury a zařízení: - tlačné ventily - infra ventily - termostatické ventily - ostatní ventily a zařízení - sanitární doplňky. Průmyslové armatury a zařízení: - bezpečnostní sprchy - laboratorní ventily. Kalová čerpadla: - kalová čerpadla bez vstupu pro WC - kalová čerpadla se vstupem pro WC - kalová čerpadla s ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Dodání a pokládka dřevěných parket, plovoucích podlah, PVC, koberců, vinylových podlah, broušení parket.

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna Deceuninck zendow -dřevěná eurookna -dveře vchodové, interiérové plastové, dřevěné -doplňky: parapety, stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, sítě, samozavírače, stavěče křídla, omítací lišty, dopisní vhozy, klepadla, madla elektrický vrátný, kukátka.

Prodej, půjčovna a servis nářadí a nástrojů pro truhláře: - elektrické ruční nářadí - motorové stroje - elektrické centrály - kotevní technika - stavební chemie. Stavební chemie: - ruční nářadí - lepidla pro truhláře - tlaková vzduchotechnika. Služby: - záruční i pozáruční servis - půjčovna nářadí - evidence ...

Na základě distributorské smlouvy zastupuje CONTEX PRAHA s.r.o firmu HARTING s.r.o Průmyslové konektory: - Han A, D, DD, E, ES, ESS, EE, Hv E, Hv ES - široký sortiment obdélníkových průmyslových konektorů v různých provedeních, s různými stupni krytí a s rozmanitým počtem kontaktů pro všechny průmyslové aplikace - Han-Com – kombinované ...