Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Pokládka a lakování parket, prken, dřevotřísky, korku. Prodej, pokládky, renovace: -parkety, plovoucí podlahy-lamino, dřevo -parketové laky, oleje, tmely, lepidla zn.BONA -brusky na dřevěné podlahy OREBRO-BONA (Německo)-válcové, rotační okrajové brusky Laminátové plovoucí podlahy: -PARADOR, PERGO, QUICK-STEP UNICLIC, ...

Nabízíme pěti komorová a šesti komorová plastová okna, plastové dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, zimní zahrady. Vše včetně kompletní montáže. Poskytujeme poradenství, možnost splátkového placení.

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Prodáváme stavební příslušenství. Zejména izolace, extrudovaný polystyren, XPS izolace kročejového hluku, geotextílie, podkladní textilie, stavební fólie Foldex, nopové drenážní fólie, žlaby a mříže. Nabízíme dále profi systémy, zatravňovací tvárnice, signalizační pásky, drenážní a odvodňovací systémy, spojovací materiály, kotevní techniku na okna ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Prodej obkladů, dlažeb tuzemských i z dovozu, vodovodních baterií, sanitární keramiky, van, umyvadel, sprchových koutů a stavební chemie.

Deskové výměníky tepla, potrubí, rozvody, energetika, tepelná technika, primér, sekundér

Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Sanitární keramika a vybavení koupelen

Návrh, výroba, montáž a servis: - plastová okna - dveře - zimní zahrady - rolety - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - kliky a kování - doplňky.

Velkoobchod: - gumové podlahoviny - elektroizolační podlahoviny..

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Dodávka, distribuce: - systémy kanalizačních maltových směsí ERGELIT.

Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Firma zastupuje na českém trhu řadu belgických výrobců stavebních materiálů.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.