Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba drěvených podláh: - intarzované parkety -plovoucí -masívní -vrstvěné -dvouvrstvé - dřevěné obložení schodů - vlysové parkety-klasické masivní - průmyslové podlahy - lamelové parkety - velkoplošné parkety - palubové podlahy - mozaikové podlahy - podlahy do sportovních hal - exotické podlahy - bambusové ...

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Velkoobchod i maloobchod specializovaný na ručně vázané i tkané orientální koberce.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej: -izolační materiály a systémy pro sřechy a fasády -extrudovaný polystyren -pěnový polystyren -hydroizolace bitumenové, PVC, TPO -polyuretanové lepidlo -polykarbonátové desky a profily.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Naše firma se zabývá prodejem výrobků z přírodního kamene - mramoru, onyxu, travertinu. Na naší provozovně v zahraničí těžíme a formátujeme kámen pro naše tuzemské i zahraniční klienty, stálé velkoodběratele a maloodběratele. Zboží se snažíme dodat v co nejkratším čase tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. Běžně se nám daří plnit zakázky ...

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Od roku 1996 se zabýváme prodejem a distribucí keramických obkladů a dlažeb.

Bazénové obklady. Bazénové a koupelnové keramické obklady a dlažby.Keramické zavěšené fasády.

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.

Organizace moderní a ekologicky vyhovující výroby kabelů a vodičů širokého spektra použití. Komplexní dodávky elektrotechnické produkce (kabely a vodiče, osvětlení, elektrotechnické vybavení, montážní a spojovací armatura) do rozličných odvětví průmyslu (doprava, hutní průmysl, energetika.

Návrh, výroba a montáž prosklených hliníkových výplní staveb: - fasádní systémy - okenní a dveřní systémy - střešní konstrukce a zimní zahrady

Velkoobchodní prodej drogistického zboží a barev.