Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Dovoz a prodej: - sauny z cedrového dřeva na digitální ovládání..

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Internetový prodej, e-shop se sortimentem vodoinstalačního a topenářského materiálu.

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Činnost: - přímý dovoz a velkoobchodní prodej exotického dřeva v podobě: - podlahy iFLOOR - venkovní prkna iDECK - eurohranoly, řeziva, dýha - zahradní nábytek iGARDEN. Podlahy iFloor: - vnitřní podlahy - masivní - třívrstvé podlahy v různých designech a dřevinách - mebau, kempas, doussie, hevea, dub aj. - vrstvené podlahy - ...

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady a jiných konstrukcí výplní stavebních otvorů..

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Stavební firma Stavost s.r.o. se specializuje na stavby rodinných domů a užitkových objektů. Stavíme na klíč nízkoenergetické domy, dřevostavby, montované domy, pasivní stavby a půdní vestavby. Provádíme odborné rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat, chalup i nebytových prostor. Nabízíme zateplení fasád, stavební dozor, rozpočty staveb a zemní ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Kompletní dřevovýroba, výkup a prodej dřeva. Stavba rodinných domů na klíč a výrobních hal, rekonstrukce objektů, demolice s odvozem a zemní práce.

Zabýváme se prodejem stavebních materiálů a dopravou.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Stavebniny Prošek působí na trhu již od roku 1992 a má nejen bohaté zkušenosti z prodeje širokého sortimentu stavebního materiálu.

Výstavba, montáž, prodej, servis, rekonstrukce: - sauny - finské sauny - parní lázně.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Naše společnost působí na trhu od roku 1996 v oblasti prodeje a instalace podlahových krytin. Nabízíme: - textilní podlahové krytiny (role i čtverce) - PVC - linoleum - plovoucí podlahy ze dřeva i laminátu a je možné nabídnout i další méně obvyklé krytiny. Za samozřejmost považujeme práce ...

Dodáváme armatury, ventily, průmyslové armatury, šoupátka, kulové ventily, klapky, filtry, odvaděče kondenzátu, kompenzátory, průhledítka, regulátory tlaku, redukční ventily, čerpadla, senzory a analyzátory pro farmacii, chemii, energetiku a potravinářství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej -vybavení koupelen -sprchové kouty -plastové a masážní vany -pákové a termostatické baterie -kuchyňské dřezy -sanitární keramiku -průtokové ohřívače -bojlery

Sanita a příšlušenství: - sanitární keramika - zařizovací předměty - vodovodní baterie. Kotle, plynová topidla, sporáky: - kotle - ohřívače a příslušenství - komíny - sporáky - plynová topidla - hořáky. Čerpadla, kohouty, ventily: - čerpadla - čerpací technika - kohouty - armatury - expanzní nádoby - pojistné ...