Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - verandy

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Sortiment naší firmy jsou plynotěsné a vodotěsné průchodky od 1 do 5 bar pro jakékoliv inženýrské sítě: - kabelové průchodky.

Prodej a montáž: - těsnící a izolační materiály do pracovních a dilatačních spár betonových konstrukcí. Dodávka: - příslušenství monolitické betonáže - sanační malty pro opravu betonových konstrukcí - krystalizační nátěry - těsnění spar bentonitovými bobtnavými pásky - těsnění spar pomocí injektážních - hadiček a PVC-pásů ...

Nabízíme vysoce kvalitní samonosné nádrže jímky, septiky, žumpy domácí čističky odpadních vod.

Specializujeme se na obšívání koberců a kobercové lišty. Služby zajišťujeme na počkání. Požíváme profesionální moderní technologii..

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Kompletní Španělské koupelny přímý dovozce. Koupelnový nábytek série: -Orion, Natura, Prima, Artica, Nerez, Mural, Oasis, Rustica, Bora, Sabana. Hydromasážní vany a boxy: -Polysan, Sanjet, Riho, Vagnerplast, Teiko. Vany: -Ravak, Teiko, Vagnerplast. Sprchové kouty: -Hüpe, Metalkris, Ravak. Obklady a dlažby: -Atlas Concord, ...

Prodej, e-shop: - elektronické součástky: - polovodiče - pasivní součástky - jádra, kostry, tlumivky, trafa - svorky, konektory, vodiče, patice - elektromechanické součástky

Zastoupení CLAGE a STARMIX pro Českou Republiku. Dovoz, prodej: - elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače. Servis, oprava: - ohřívače vody. Prodej: - topné rohože - soklové radiátory - podlahové konvektory - průtokové ohřívače.

Stavebniny. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna VELUX - sádrokartony - pletivo - střešní krytiny, KM BETA - řezivo, střešní latě, prkna, stavební dřevo - ...

Výkup a prodej: - staré perské a orientální koberce.

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí

Dodáváme široký sortiment nátěrových hmot: - základové protikorozní nátěrové hmoty - vrchní nátěrové hmoty - vodou ředitelné základové a vrchní nátěrové hmoty - jednovrstevné - strukturní nátěrové hmoty - bezbarvé laky - vodou ředitelné lazurovací laky.

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu Wienerberger, Knauf, Velux, Hebel, cementy, vápna, Bramac, Best, betonové výrobky.

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. -kabely, vodiče, jističe, vypínače...