Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Plastová okna a podlahové topení..

Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -konstrukční betony -ukládání a čerpání betonových směsí.

Výroba, prodej: - plastové jímky - žumpy..

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Přímý dovozce od firem Gruppo Ceramiche Ricchetti, Klingenberg, Höganäs, Argelith, Cinca a Novoker. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. .

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Návrhy a montáže potrubních systémů a ocelových kostrukcí pro energetiku, teplárenství.

Prodáváme a montujeme prosvětlovací systémy z komůrkových i plných polykarbonátových desek ve stavebnictví.

Obchodní a technické oddělení Praha. Velkoobchod, maloobchod: -plynové kondenzační kotle zn. Bergen. -regulovatelný průtokový ohřívač zn. Rinnai.

Síť betonáren. Dodávky: - betom - malta - písek - kamenivo.

Odborná truhlářská dílna, opravy, renovace, prodej nových: -plastové dveře -plastová okna (zn.FINSTRAL) -dveře vchodové, pokojové -zárubně -šatní skříně na míru -žaluzie (hliníkové horizontální i látkové vertikální) -shrnovací dveře -bezpečnostní dveře SHERLOCK. Pokládka -plovoucí podlahy. Povrchové úpravy -omítky, ...

Firma nabízí: -topenářský a instalatérský materiál renomovaných českých i zahraničních výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: -koupelny -dlažby vnitřní, venkovní -RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko -obklady vnitřní, venkovní fasádní -RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie -sanitární keramika ...

Prodej práškových barev IGP a Arsonsisi. Nabízíme práškové barvy : -epoxidové -epoxipolyesterové -průmyslové polyesterové. -fasádní polyesterové -akrylátové -polyuretanové -a speciální typy. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie. Všechny námi prodávané ...

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Velkoobchod, prodej: - černé a pozinkované fitinky - varné nátrubky - černé a pozinkované trubky - varné nástavce a varná kolena - kulové ventily - krkové příruby - ocel válcovaná za studena

Prodej, montáž: -Prodej Unipe systems dříve Seacompipe. Vytápění s topnými tělesy, jednotrubkový a dvoutrubkový systém přívodů k topným tělesům.Použití rozdělovačů pro přívody k topným tělesům. Podlahové topení, podrobný popis technologie kladení trubek do podlahy, dále výpočty podlahového topení pro různé typy podlah. ...

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.