Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba a montáž potrubních systémů, strojů, zařízení a ocelových konstrukcí.

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Prodej: -plastové okapové systémy zn. HUNTER. -plastové potrubí pro rozvod vody, stlačeného vzduchu.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Dovoz,import do ČR: -vodovodní a kanlizační systémy z tvárné litiny. Obchod,prodej,poradenství,cenová nabídka,kompletní sortiment: -trubky,tvarovky a armatury pro vodovodní a kanalizační systémy (včetně materiálů pro vnitřní rozvody odpadního potrubí v obytných domech) -poklopy a mříže -hydranty pro požární rozvody ...

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

MALVA PRAHA PLUS, s.r.o. je ryze česká společnost, která byla založena koncem roku 2007. Skladovací prostory jsou v Horních Počernicích. Hlavní náplní činnosti naší firmy jsou dodávky stavebních materiálů pro suchou i klasickou výstavbu.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře, zimní zahrady..

Výroba a dodávky: -nerezové elektrokotle jsou přímotopné kotle určené pro užití v průmyslu.

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..

Dodávky kotelen a topných systémů na klíč. Solární panely. Firma byla založena r. 1992, původně jako zastoupení německé firmy BAY GmbH, výrobce širokého sortimentu kotlů: - teplovodních - horkovodních - parních.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Prodej, maloobchod, montáž: -prosvětlovací systémy.

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Dřevěné, zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky. Renovace: - dveře - vnitřní-interiérové - vnější (vchodové) - protipožární - zárubně - dveřní kování.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.