Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrotechnický materiál - značky Moeler EATON, Kanlux, ETI, ABB a Schneidet UNICA, HAUPA, Philips, Polyprofil a Kopos - kompletační materiál - kabely - rozváděče - elektroměrové a pojistkové skříně DCK, ČEZ - zásuvky a vypínače - světla a svítidla. Služby: - kopírování.

Kompletní stavební činnost - hrubé stavby - základové desky - zámková dlažba - oplocení z KB Bloku a pod., pojezdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelařství Najman - Hostivice - prodej medu - včel - nástaveb pro kočování - poradenská činnost.

Výroba a prodej luxusních dřevěných finských saun, infrakabin a příslušenství.

Prodej a zásilková služba: -elektrospotřebiče i náhradní díly -elektroinstalační materiál -elektronika -elektrické sporáky -elektrické ohřívače vody -svítidla.

Montáž, výroba, rekonstrukce: -vytápění ústřední topení včetně projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavební práce. Rekonstrukce kotelen.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -výrobky od firem SIEMENS Trutnov, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, Křižík, Elko, Finder, Logitron, Balluff, Turck, Relpol -elektromateriál pro rozvody nízkých napětí do 500V -elektrovýrobky-relé, komponenty nízkého napětí -kompletní celky pro měření a regulaci výrobních procesů. Většina ...

Maloobchod-prodej: -textil, -oblečení, oděvy, -bytový textil, -koberce, podlahy.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Odolné dřevoplastové terasy. Zabýváme se prodejem a montáží WPC teras českého výrobce. Kromě WPC teras nabízíme také Thermowood materiál. V naší nabídce najdete také dřevěný interiérový i zahradní nábytek..

Prodej: - hutní a spojovací materiál, barvy, laky a železářské potřeby.

Dodávka: - DC/AC čistě sinusové střídače - DC/DC měniče - ostrovní a záložní systémy - AGM, Gel VRLA Baterie.

Kontroly, čištění, revize, zkoušky těsnosti: -nádrže na ropné látky -jímky -plynová, tlaková zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -stavební chemie

Pronájem osvětlovací a pohybové techniky. Půjčovna elektrocentrál a další služby ve výrobě filmů.

Potřebujete dveře do interiéru, vchodové dveře nebo jiné speciální dveře? Obraťte se na nás a my vám pomůžeme vybrat ty nejvhodnější dveře pro váš dům, byt, garáž, kancelář... Poskytujeme montáž, prodej, servis na dveře, vrata - garážová, průmyslová, sekční, rolovací, rychloběžná. Dále nabízíme halové vestavky - mistrovny, velíny, šatny, ...

Dodavatel sprchových koutů, van, vaniček a umyvadel. Specialista na litý mramor.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Výroba LED svítidel Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod: Světelné zdroje BLV, Orbitec, Radium Žárovky Zářivky. Výbojky. Výroba, montáž, oprava, servis: Světelné reklamy. Prodejna Světelné zdroje : 321 715 914

Vítejte na webové prezentaci firmy Fous s.r.o. zabývající se prodejem střešních systémů z různých materiálů a kompletním příslušenstvím pro střechy. Firma vznikla v roce 1999 a sídlí Brandýse nad Labem. Velký zájem zákazníků nás donutil k otevření další prodejny v Dobříši. V roce 2002 jsme se stali výhradními dovozci pálené krytiny Meindl do České ...

Velkoobchod, maloobchod: - ložiska - gufera - klínové řemeny - brusné kotouče - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -zateplovací systémy Služby: -míchání barev Půjčovna: -nářadí

- výroba komponent pro řízení a automatizaci technologických procesů - výroba nízkonapěťových komponentů, přístrojů, rozvaděčů, kabelových svazků a solenoidů. Další provozovna: Havlíčkova 822, 280 02, Kolín - Kolín IV

Dodávka, prodej, montáž: -protipožární ucpávky -okna a dveře Práce: -sádrokartonářské -dřevěné obklady -tesařské

Koupelnové studio. Prodej, e-shop - koupelnový nábytek - obklady a dlažba - sanitární keramika - vany, zrcadla - stavební chemie - koupelnové doplňky