Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -grafické návrhy.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberců, lin, PVC, korků, gumolina.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.

RE1 servis oken. RE1 kvalitní a levné opravy oken. Renovace oken od firmy RE1.

Velkoobchod, maloobchod. Svět podlah a dveří.

Prodej, maloobchod: -podlahové krytiny. Cestovní kancelář: - Chorvatsko.

Dodávka - chrániček a příslušenství pro uložení optických a metalických kabelů do země. Dodávka - kabely optické, metalické

Dodáváme plastová okna, eurookna, dřevohliníková a hliníková okna a dveře, bezúdržbové hliníkové ploty, garážová vrata, brány a branky. Provádíme zaměření, výrobu, montáž, záruční a pozáruční servis.

DEFRO je největší výrobce automatických kotlů na tuhá paliva. Naše firma zajišťuje kompletní servis, montáže a projekty, prodej automatických kotlů a náhradních dílů po celé ČR. Na kotle DEFRO CE třídy III máme výhradní zastoupení pro Českou republiku.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál.

Komplexní řešení stavby, velkoobchod a maloobchod. Nabízíme poradenské služby, výpočet spotřeby materiálu, dopravu, cenové nabídky, nadstandardní individuální přístup. Stavebniny - POROTHERM, YTONG, SCHIEDEL, BRAMAC, ROCKWOOL, RIGIPS, BAUMIT, KVK.

Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Prodej - elektroinstalační materiál - elektrické nářadí - MAKITA-autorizovaný prodejce Železářství, spojovací materiál, kotevní technika Prodej - vodoinstalační materiál - kompletní kanalizační systémy

středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Prodej podlah a podlahových krytin, kompletní podlahářské práce. - koberce - PVC -Vinylové podlahy -Laminátové podlahy -Parkety -dřevěné podlahy -Marmoleum, Linoleum

Prodejní program: -ESCUBEDO, GMG, CS, INARCA ploché a kulaté propojky, izolační návleky, propojky pro smaltované dráty, vícepólové kryty, stroje a miniaplikátory -AUTOSPLICE kontaktní prvky v pásu, osazovací stroje, spojovací technika -VOGT spojovací technika–nýty, mechanické prvky, pájecí očka, kolíčky a ploché nože do DPS, kabelové ...

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...