Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: - bytový textil - stínící technika - lamelové dveře - podlahové krytiny - tapety - nábytkové kování - dekorace do bytu.

Výroba, prodej: - truhlářská výroba - EURO okna - dveře - schody.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Výroba a montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie.

Prodej řeziva, OSB desek, laminovaných desek, dřevotřísek, palubek, plotovek a plovoucích podlah Durelis.

Velkoobchodní prodej spojek pro potrubí.

Záruční a pozáruční servis: - kotle a plynové spotřebiče.

Zastoupení zahraničních firem zařízení pro vysoké napětí. Výhradní zastoupení firem Maschinenfabrik Reinhausen a Passoni Villa pro Českou republiku.

Specializujeme se na lícové zdivo, lícové obklady, režné zdivo, lícové obklady plotů a krbů, zděné ploty. Ale také realizujeme hrubé stavby, domy na klíč, provádíme zateplení fasád a jiné.

Dodávka, velkoobchod, montáž: -tvrdé střešní krytiny (BRAMAC, MEINDL, TONDACH) -pokrývačské práce -dřevěné konstrukce krovu: -klasické krovové soustavy -vazníky se styčníkovými deskami -zateplení střešních pláštů: -izolace mezi krokvemi pod bednění a propustnou fólií -izolace v plné výšce krokví -izolace nad krokvemi -půdní ...

Prodej radiokomunikační techniky: -vysílačky -radiostanice -elektro.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.

Dodávky a zpracování přírodního kamene z celého světa. Prodej doplňkových materiálů na lepení a údržbu výrobků z kamene. Nabídka dlažeb a obkladů.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - instalaterské potřeby - klempířské výrobky - spojovací materiál - železářské zboží

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.

Internetový obchod s LED produkty.

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Jsme profesionální podlaháři s mnohaletými zkušenostmi s pokládáním podlah všech druhů. Zajistíme pro vás kvalitní materiály podlah a kompletní pokládku a servis podlah. Nechte odborné práce na profesionálech.