Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: - polyuretanové formy - plastové formy - dekorační omítka - ražená dlažba - zámková dlažba - umělý kámen - flexibilní cement - dekorativní beton.

Prodej a výroba materiálů a zboží určených ke gravírování. Stroje a zařízení Tvrdokovové monolitické frézy Orientační systémy Deskové materiály pro gravírování Dveřní štítky

Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Práce: - zámečnické - potrubářské - instalatérské - topenářské.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.

Návrh, výroba, prodej, montáž: - stropní betonové panely - betonové schodiště - betonové balkóny - betonové jímky a nádrže.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02

Vodní hospodářství. Vodovody : - vodoměrné šachty, jímky a nádrže všeho druhu i pro pitnou vodu Kanalizace : - výroba, servis domovní čerpací stanice odpadních vod.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika.

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Výroba: - lehká ocelová střešní krytina EVERGREEN a ONDUSTEEL.

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Prodej a montáž oken, dveří a stínící techniky. - plastová okna, dveře

Kouplenové studio. Prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika. Návrhy koupelen.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Výroba: -rohože -čistící zóny.