Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Jsme firma specializovaná na vodu, plyn, topení. V našem obchodě si můžete vybrat z velké nabídky topenářského, plynařského a instalatérského sortimentu pro Vaši domácnost od renomovaných značek Vaillant, a dalších. V případě zájmu Vám zakoupené zboží přijedeme odborně nainstalovat. Smluvní partner RWE.

Prodej a montáže dřevěných eurooken firmy TWW a plastových oken firmy RI okna.

Výroba a obchod s technologickým zařízením na výrobu betonových elementů. Rekonstrukce a opravy vodovodního potrubí. Šalovací systémy: - systém X-flex - magnety - profily a bočnice - příčníky z umělé hmoty s otvory pro výstuž. Formovací technika: - betonovací koš - rozprostírače betonu.

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Dodávky střešních systémů na klíč: - betonové krytiny Bramac - pálené krytiny Tondach - asfaltové krytiny Vedag, Iko - tepelné izolace Orsil, Rockwool - střešní okna Velux - střešní latě 6x4 - garážová vrata - střešní odvětrávače do šindelových krytin - klempířské výrobky Cu, TiZn, FeZn - ploché střechy.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Dodávka: - nábytkářské a truhlářské řezivo - dřevěné uhlí.

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Prodej, montáž, servis, poradenství: -plastové obklady fasád, říms, podhledů -vnitřní plastové obklady -garážová a průmyslová vrata sekční, roletová, lineární, závory, vzduchové clony -vjezdové brány nesené, dvoukřídlé -pohony bran a vrat (BFT). Prodej bezúdržbové plastové stavební materiály: -fasádní zateplovací systémy ...

Internetový prodej: -široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Vývoj, výroba a prodej: - brousící papír, plátno - listy, role, kruhové výseky se suchým zipem - nekonečné pásy - brousící a řezací kotouče FLEX. Vývoj, výroba, prodej a montáž: - specielní relaxační vana FLOATING TANK. Prodejna Kolín: - Kolín 4, Polepská ulice, 280 56 - tel.: 321 734 331 Prodejna Duchcov: - Duchcov, ...

Autorizovaný distributor zařízení firmy GESTRA. Projekční a inženýrské služby. Konstrukční práce. Dodávky a montáže: - kotelny parní, horkovodní, teplovodní - potrubní rozvody vodní, horkovodní, parní, teplovodní - výměníkové stanice - parní turbogenerátory - parní stroje - elektrokotle - hořáky na vyjetý olej - kotle na ...

Prodej: - suché stavební materiály.

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Práce: - elektromontážní.

Prodej, montáž, poradenství: -sádrokartovnové systémy -střešní okna -dřevěné obkladny -minerální podhledy -plovoucí podlahy -protipožární ucpávky.

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Zakázkové truhlářství: -kuchyně -dveře -schody -okna -nábytek. Prodej: -podlahové krytiny (400 druhů koberců) -konzole -svítidla -lišty -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -drátěný program -zdravotní matrace -shrnovací dveře.

Výroba stavebních hmot: - suché maltové směsi, - systémy kontaktního zateplení, - zahradní program, - White Sak, - omítkové systémy, - obkladové a podlahové materiály, - betony, sanace, kanalizace.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna