Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Prodejní řetězec TETA. Prodej: -drogerie -kosmetika -foto potřeby -barvy, laky. Vyvolání, zpracování: -fotografie.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - elektro - domácí potřeby.

Cihelna. Výroba: - šamotové cihly a tvarovky - licí keramika pro hutní a slévárenský průmysl - pálená keramická dlažba - žárobeton.

Prodej, montáž: - satelitní komplety a komponenty - televizní antény, zesilovače - propojovací kabely - elektroinstalační materiál.

Práce: - elektromontážní. Výroba: - rozvaděče.

Prodej nátěrových hmot, laků a ředidel.

Výroba a prodej: - parkety - zpracování dřeva

Prodej, montáž: -kuchyně -jídelní kout -vestavěný spotřebič -ratanový nábytek -plovoucí podlaha -dřez -baterie. Grafické návrhy. Záruční a pozáruční servis. SÍDLO FIRMY - VÝROBA - SKLAD Chmeliště 22 Uhlířské Janovice (okr. Kutná Hora) 284 05

Instalace, rozvod: -plyn, voda, topení. Velkoobchod: -vodoinstalační a topenářský materiál. Prodej, servis: -plynové kotle JUNKERS, BUDERUS, IMERGAS.

Prodej: - plexisklo - plastové palubky - polykarbonátové desky - průhledné vlnité desky.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Odborná renovační dílna: -renovace interiérových dveří německou technologií -potahování dveří plasty bez lepidla.

Prodej: -stavební a hutní materiál -železářské a průmyslové zboží -nářadí -jízdní kola -nábytek -kuchyňské potřeby -sklo -porcelán -drogerie -barvy a laky -hračky -kancelářské potřeby -kotle ÚT** -zahradnické potřeby -hnojiva -postřiky.

Prodej: -střešní okna -stavební systémy -izolační materiál -suché maltové směsi.

Provádíme: - renovace dveří - renovace schodů - renovace zárubní patentovaným systémen Welle.

Zakázkové truhlářství. -výroba dřevěnná okna

Výroba a prodej: - truhlářské výrobky - dřevěné podlahy - dveře, okna, kuchyně, schody, nábytek, pergoly, doplňky

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, montáž, servis, revize: -tepelná technika: -kotle na plyn, ELTO, biomasu -ústřední vytápění -podlahové vytápění PEDOTHERM -rozvody v mědi -měření a regulace -plynová zařízení: -domovní plynovody -dodávky regulačních skříní -přetěsňování starých rozvodů -tlakové zkoušky -revize -zdravotní technika: -vodovody ...

Společnost Hydro BG CZ s.r.o. , která vznikla v roce 2002 je dceřinou společností rakouské společnosti Graspointner GmbH, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem jak betonových odvodňovacích žlabů BG Systém, tak i kabelových žlabů už déle jak 30 let.

dodavatelů stavebních materiálů: -Cementy, vápna, omítky -Zdící materiály -Komínové systémy -Střechy, střešní okna -Izolace -Stavební chemie -Obklady, dlažby, luxfery -Betonové výrobky -Okna, dveře, schody, zárubně -Stavební prvky, oplocení